Andreas Ehrnvall / Genrebild.
Foto: Privat / Bildbyrån
Svensk Padel

Padelprofilen i otäck bilolycka: ”Glad att jag lever”

ANNONS

Andreas Ehrnvall, en av Sveriges främsta padelprofiler, har blivit påkörd av en lastbil.
Samtidigt som han är glad att ha livet i behåll så ger han glädjande nyheter om att han fått komma hem och förväntas bli helt återställd.

”Jag fick komma hem igår kväll, minns inget av olyckan men har fått återberättat att det var en lastbil som väjde för en annan bil som var orsaken till olyckan. Denne förare dog sedan på platsen,” skriver Andreas Ehrnvall i ett sms till PadelDirekt.

51-åringen syns och hörs på många olika plattformar i padel-Sverige. Först och främst är han utvecklingsansvarig på Every Padel, och utöver det så driver han podden Mr. Padel med Jesper Hussfelt samt krönikerar på ”Inside Padel” här på PadelDirekt.

Så här beskriver han den otäcka bilkrocken som inträffade på onsdagen:

”Det hände på väg hem (till Uppsala) från Västerås där jag hade haft ett möte, tydligen ska det ha hänt vid Örsundsbro. Nu är det hjärnskakningen som är värst, jag blir trött efter tio minuter och behöver typ sova hela tiden. Läkarna säger att jag måste ta det lugnt i sju till tio dagar”, skriver Ehrnvall.

Läs mer på ämnet: Charlie såg en livlös på banan bredvid

”Jag vaknade upp på akuten”

Uppsalabon har alltså inget minne alls av olyckan utan har blivit varse hela förloppet i efterhand.

”Jag hade tydligen änglavakt. Jag vaknade upp på akuten och Malin (Anderson, hans fru) satt bredvid mig och jag fattade ingenting. Jag har typ ont i hela kroppen, men värst stryk har vänstra nyckelbenet och höger knä fått. Sen har jag fått en kraftig hjärnskakning. Men jag är glad att jag lever och ser framåt med tillförsikt”, skriver han.

PadelDirekts redaktion önskar Andreas Ehrnvall stort lycka med tillfrisknandet och hoppas förstås att ”Ehrnie” är på benen snart igen. Att hans tankar redan är på padeln står i alla fall klart. Så här skriver han i ett av sms:en:

”Jag skulle ha åkt till Tyskland i morgon med Hannes Andersson (Every Padels vd) för väldigt intressanta möten kring tysk padel och sen vidare till Madrid för ytterligare intressanta möten…”

Ett av de mötena skulle dessutom ha varit med Liverpools succétränare Jurgen Klopp, vilket han avslöjade i just Mr. Padel. 

Den här artikeln handlar om: