World Padel Tour Wie
Simon Vasquez / Adrian Blanco.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Vasquez/Blanco utslagna av topp-par

ANNONS

Simon Vasquez och Adrian Blanco hängde med hyfsat mot topparet Miguel Semmler/Ivan Ramirez men fick ge sig efter 3-6, 4-6 i Previas andra omgång i Wiens WPT-kval. 

Det svensk-spanska paret börjar hitta spelet tillsammans men väntar fortfarande på den där riktiga fullträffen. Förlusten var den tredje raka i Previas andra omgång. Ny chans för paret väntar nästa vecka Frankrikes WPT i  Toulouse. 

Ramirez är rankad så bra som 34 i världen. Han och Semmler (56) var i åttondelsfinal i Marbellas WPT förra veckan. 

”Vi gav allt men besegrades av ett lag som spelade bättre än oss i viktiga lägen. Bra krigat partner”, skriver Simon Vasquez på Instagram. 


Tidigare under dagen missade också Daniel Windahl/Cristian Gutierrez chansen till en ny Previa-final. Världsspelarna Javi Leal/Uri Botello blev för tuffa i en tresetare och de föll med 6-4, 3-6, 2-6.

Efter gårdagens seger mot Roger Aromi/Ferran Insa väntade en tuff lottning för Daniel Windahl/Cristian Gutierrez i andra omgången av Previa — världsspelarna Uri Botello/Javi Leal. Det svensk-argentinska paret tog första set men över tre set orkade de inte. Uri Botello/Javi Leal, som nådde åttondelsfinal i både Danmarks WPT och nu senast i Marbellas Master, var till sist strået vassare.

Uri Botello är numera rankad 45:a i världen men var tidigare nära topp tio-strecket. Spanjoren fick nästan hela fjolårssäsongen förstörd av skador och sjukdomar men lyckades trots det nå semifinalen i Marbella Masters. 

Leal stod för en av förra årets stora prestationer när han tillsammans med Miguel Semmler gick hela vägen från första omgången av Pre Previa till kvartsfinal i Vigo.


ARKIV: Windahl och Gutierrez i bra boll på Premier Padel

Foto: Premier Padel. 

Den här artikeln handlar om: