Svensk Padel

Svenska elitspelarna sågas i nya podden: ”Otroligt dålig respekt”

ANNONS

I världsdebuten av nya padelpodden Mr. Padel delar Andreas Ehrnvall ut en saftig känga till de bästa spelarna på Swedish Padel Tour.
— Generellt så är det dåligt uppträdande av våra så kallade toppspelare, säger han.

För en vecka sedan kunde PadelDirekt att Sverige får en ny padelpodd med två av stora padelprofiler: Jesper Hussfelt och Andreas Ehrnvall.

Nu har poddens premiäravsnitt släppts och det blir ord och inga visor omgående.

— Jag blir ganska förbannad och tycker det är otroligt dålig respekt, jag kommer inte gå in på några namn men generellt så är det dåligt uppträdande av våra så kallade toppspelare. De som spelar i A-klassen på SPT, säger Andreas Ehrnvall i podcasten Mr. Padel.

Han är helt enkelt upprörd över elitspelarnas beteende under SPT 2-helgen på Every Padel Åby Arena, en tävling där det var ovanligt många utländska spelare på plats. Men Ehrnvall vill inte peka ut någon spelare så det är oklart om det hade någon påverkan.

— Man gapar och man skriker. Man slår bollar över anläggningen. Man sparkar och slår i gallret, man beter sig rätt risigt faktiskt, fortsätter Ehrnvall.

Jesper Hussfelt har svårt att få en syl i vädret när ”Mr. Padel” sedan försöker hitta någon form av lösning på detta.

— Det här måste förbundet ta ett snabbt tag kring. Man kan inte bete sig på det här sättet. Dels för att det är så mycket ungdomar i hallen som är där och spelar, och vilka är deras idoler, Jeppe? Ja men det är ju våra bästa spelare som de ser upp till och vill vara som.

— Jag blir förvånad, jag kommer från tennisen och hade man betett sig som många gör så hade man inte fått vara kvar på banan. Då hade man fått packa väskan och dra hem.

Lyssna på avsnittet ”Vem är Mr. Padel?” här.


Beskrivning av avsnitt 1 av podden Mr. Padel

”Vi har varit på plats i Åby där Andreas Ehrnvall fått uppleva årets andra SPT från nära håll. Rikard Rååd fick sitt stora genombrott men det här var ingen tillfällighet menar Ehrnis. Barre blev drottningen av Åby, men Ida Jarlskog flåsar nu de bästa i nacken. Varför väljer vi glasfiber före carbon i racketen? Är Maxi Sanchez för tråkig för WPT? Och så intervjuar vi Linnéa Björk som kan vara vår nästa stora stjärna när vi summerar 2022.”

Den här artikeln handlar om: