Andreas Granqvist och Henke Larsson, året var 2006.
Foto: Bildbyrån
Nya padelbanor

Henke och Granen delägare i nytt padelcenter — erbjuder medlemsskap

ANNONS

Strax utanför Helsingborg har ett nytt padelcenter öppnat — med ex-fotbollstjärnorna Henke Larsson och Andreas Granqvist som delägare.

Enligt 247 Padel Väla så är anläggningen unik med ett medlemsskap som ger möjlighet att nyttja utomhus-padelbanor och gym. 

”På plats finns ett mindre, fullutrustat gym/fitness club, omklädningsrum med duschar och en lounge för en avkopplande stund innan eller efter spel och träning”, skriver 247 Padel Väla i ett pressmeddelande.

Helsingborgarna tillika de tidigare landslagsstjärnorna i fotboll Henrik ”Henke” Larsson och Andreas ”Granen” Granqvist är två av delägarna.

”247 Padel är ett team som vill vara med och ta padeln till nästa livsstils nivå genom att erbjuda smarta medlemskap och aktiviteter som bidrar till mer spel och socialt umgänge, erbjuda en träningsakademi med influenser från Svenska golftränare-utbildningen som är erkänt en av de bästa i världen med fokus på roligare
och bättre padel”, skriver 257 Padel Väla.

Enligt deras hemsida så kostar ett medlemsskap med gym och padel 599 kronor i månaden (billigare just nu, dock), och då ingår helt gratis spel för dig personligen samt en helt gratis banbokning (alltså kostnadsfritt för alla fyra spelare).

Medlemsskap för obegränsat spel är ytterst ovanligt inom padeln. Däremot kan det vara på gång — exempelvis erbjuder även CPN Norra Djurgårdsstaden i Stockholm obegränsat spel hela april för 1490 kronor.


Den här artikeln handlar om: