Svensk Padel

Every Padel lanserar egen amatörtour: ”Intresset är större än någonsin”

ANNONS

Every Padel Tour 2022 är en ny nationell padeltour för spelare av alla nivåer. Touren riktar sig till spelare som vill tävla under professionella förutsättningar och samtidigt ta sitt padelspel till nästa nivå.
— Oavsett spelnivå erbjuds roliga matcher i ett professionellt upplägg, säger Every Padels Anna Ireby.

Every Padel Tour 2022 består av totalt tio deltävlingar och en avslutande Masters-turnering i Every Padel Åby Arena — en hall med totalt 25 banor med hotell och restaurang i samma byggnad. Touren inleder med stopp i Stockholm (Kista) och Göteborg (Åby) 8-10 april och fortsätter sedan till Every Padels anläggningar i Västerås och Norrköping 6-8 maj.

— Intresset för att vara med i tävlingar är större än någonsin men många spelar samma lokala turneringar varje gång. Det finns även många som känner ett motstånd att anmäla sig till tävlingar. Det vill vi förändra. Every Padel Tour ska kännas öppen och välkomnande för alla men där alla delar ambitionen att ta sitt padelspel till nästa nivå. Oavsett spelnivå erbjuds roliga matcher i ett professionellt upplägg. För de som håller hög nivå erbjuds dessutom en A-klass med bra nationellt motstånd, säger Every Padels operativa chef Anna Ireby.

Tourkalender

Anna Ireby är glad över att så många spelare och partners vill vara en del av Every Padel Tour.

— Vi har precis öppnat anmälan men redan har över 200 spelare anmält sig och vi siktar nu på mångdubbelt fler. Samtidigt har vi många partners och sponsorer som bidrar till att touren både kommer kännas professionell och få bra exponering, allt från varumärken som RS till Sveriges största padelsajt, PadelDirekt, där Masters sänds.

Sju olika klasser

  • Herrklass A (Matchi 6-8)
  • Herrklass B (Matchi 5-6)
  • Herrklass C (Matchi 4-5)
  • Damklass A
  • Damklass B
  • Damklass C
  • Mixed

Så här anmäler du dig till Every Padel Tour 2022. 


Den här artikeln handlar om: