World Padel Tour

TV: Se den makalösa bollen som gav ett tredje set — världstreorna klara för final

ANNONS

Yanguas/Nieto såg inte ut att kunna förlora, 19-åringen och 23-åringen hade slagit ut Miami Open-vinnarna, världstvåorna och var på god väg att slå ut världstreorna, men det var Sanyo och Tapia som fick sista ordet i lördagens semifinal på World Padel Tour.
Paret vände matchen och slutsiffrorna skrevs till 4-6, 7-6, 6-0. 

Se klippet i spelaren ovan.

Något särskilt krävs sannerligen för att väcka den sovande björnen när det gäller världstreorna Sanyo/Tapia, i kvartsfinalen under fredagen väcktes man av en rad otroliga konstslag från Tapia och i lördagens semifinal krävdes det kniven mot strupen-läge innan paret kunde visa upp sitt spel på banan i Reus. 

Sanyo och Tapia var riktigt illa ute när man låg under 4-6, 6-6 (4-6), men när björnen vaknar och glöden tänds i ögonen på argentinarna så är dem svårstoppade. 

Tre räddade setbollar och en vinst i andra set, sen var det smörgåsbord för världstreorna som överlägset kunde ro hem tredje setet. 

Miguel Yanguas och Coki Nieto grävde ner sig för djupt efter de förlorade setbollarna i andra sets tiebreak. Det blev deras fall och Sanyos och Tapias lycka — duon som nu är klar för söndagens final mot Juan Lebron/Ale Galan i WPT Reus Open.


Söndagens finaler på WPT Reus Open 


10:00
Gemma Triay/Alejandra Salazar - Paula Josemaria/Ari Sanhez 

Direkt efter 
Juan Lebron/Ale Galan - Sanyo Gutierrez/Agustin Tapia 
 

Den här artikeln handlar om: