World Padel Tour

TV: Se Tapias helt makalösa räddning: "Vad han kan göra är ibland utomjordiskt"

ANNONS

Vilken uppvisning, hatten av för den gode gamle Miguel Lamperti och den unge Jon Sanz men Sanyo Gutierrez och Agustin Tapia blev tillslut för tuffa i tresetaren.
WPT-kvartsfinalen som slutade 4-6, 6-3, 6-1 bjöd på högklassig padel från alla fyra i över två timmar.  

Se klippet i spelaren ovan.

— Jag är helt mållös, jag vet inte vad jag ska säga, vad Tapia gör på banan ibland är utomjordiskt, säger Viktor Andersson — kommentator för Viaplay i helgen och till vardags reporter på PadelDirekt.

Att Jon Sanz ikväll spelade sin första kvartsfinal och att Miguel Lamperti är 43 år kunde man knappast tro när dem mer eller mindre lekte med det tredje-rankade paret Sanyo/Tapia i första set. Men halvvägs in i andra setet började paret känna tröttheten, efter att ha offrat allt och lite till i första set. 

Sanyo/Tapia växte in i matchen och efter den sistnämndes helt makalösa räddning utanför buren så tändes en låga i ögonen på Sanyo och och sen var paret minst sagt igång: de släppte blott två game i resten av matchen. 

Det var en match fullspäckad med spänning och blinkade du så kunde du missa ett konstslag värre än det andra. Alla fyra spelarna visade upp sina bästa sida och det är nog inte sista gången som vi får se Lamperti/Sanz stångas med den absoluta världstoppen. 


Video: Tapia gör det igen 
 


Video: Lamperti kunde han också 

Den här artikeln handlar om: