Svensk Padel

Padeljättens tunga värvning — Dios blir ny chefstränare

ANNONS

We Are Padel fortsätter sitt värvningståg. 
Men det som brukar vara nya hallar är nu en av Sveriges bästa tränare. 
WAP knyter till sig det aktade tränarnamnet Dani Dios.

”Nu blir det full fart med WAP som chef över tränarna och akademiprogrammen hos WAP”, skriver Dani Dios i ett sms till PadelDirekt.

Dani Dios, som var en av de som var nominerade till Årets Tränare på Padelgalan 2021 så sent som för ett par veckor sedan har fått ett nytt jobb. Spanjoren blir ny chefstränare för det ständigt växande We Are Padel. WAP släppte nyheten via Instagram på tisdagsförmiddagen.

”Tillsammans med Dani ska vi bygga upp vår träningsverksamhet för att kunna erbjuda dig som kund den bästa träningsupplevelsen oavsett vilken WAP-anläggning du spelar på. Dani har helt rätt bakgrund, kunskap och inte minst passion för sporten för att kunna ta vår sportsliga verksamhet till nästa nivå”, skriver WAP.

Dios var fram till juni 2021 chefstränare för Göteborg Padel Centers akademi där spelare som Matilda Hamlin, Ajla Behram, Viktor Stjern, Pierre Bonfré, Emmie Ekdahl, Antonette Andersson och Linus Frost huserat (den sistnämnde är numera en Every Padel-spelare). Spanjoren har dessutom varit svensk förbundskapten och ofta även funnits sida vid sida bredvid Baharak Soleymani.

”Resan har bara börjat - varmt välkommen till WAP Dani”. 


ARKIV: Se Viktor Stjerns läckra undanläggning i SPT-finalen i Skurup.


Annons: 

Den här artikeln handlar om: