Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

TV: Lebron och Galan i tårar efter titeln i Madrid — se känslostormen

ANNONS

Madridsonen Ale Galan fick njuta av stående ovationer när han och Juan Lebron tog hem titeln på Mastersfinalen i Madrid Arena.
En stark finalinsats slutade med seger 6–4, 6–4 över storspelande Agustin Tapia och en för dagen sviktande Sanyo Gutierrez.

Se en av finalens bästa bollar i spelaren ovan.

MADRID

Ale Galan och Juan Lebron är efter några mindre bra World Padel Tour-turneringar tillbaka på världstronen. Duon som har varit världsetta hela året lyckades få sitt spel att stämma när det behövdes som mest och tog sin sjunde titel 2021. 

— Det känns helt fantastiskt att få vinna här. Helt otroligt. Vi gjorde en bra match i dag, säger Juan Lebron till PadelDirekt.

Inför Mastersfinalen i Madrid var deras plats på tronen hotad av Martin Di Nenno och Paquito Navarro, vilket såg ut att ge Lebron/Galan extra fokus och motivation att komma tillbaka till den där overkligt höga nivån man visat tidigare under året.

I segerintervjun här i Madrid föll tårarna nerför kinderna både på Madridfödde Galan och den i Madrid boende Lebron. 

— Tack till alla som är och supportar. Det är bara en person jag saknar och det är min flickvän. Nu ska vi njuta och fira detta, säger Galan.

Padelvärldens bästa par kan visa upp siffror från senaste fyra dagarna som bevis för att de är bäst i världen, trots en liten dipp senaste två månaderna. Under Mastersfinalens tre matcher (kvartsfinal, semi och final) tappade Lebron/Galan inte ett enda set.

TV: Galan i tårar när han omfamnar systern efter Mastersfinal-titeln 

Den här artikeln handlar om: