PadelDirekt lanserar plus
Foto: PadelDirekt
Krönika
Andersson: ”Dags att ta vår padeljournalistik till nästa nivå”
ANNONS

Med ett år på nacken är det nu dags att ta vår padeljournalistik till nästa nivå. Därför lanserar vi PadelDirekt Plus. 

Där kommer det finnas innehåll för de padel-entusiaster som vill ha det där lilla extra. Där kommer vi gå utanför den vanliga nyhetsbevakningen och ge er både djup och bredd.

Det är lite mer än ett år sedan PadelDirekt lanserades. Ett intensivt år där padeln intressemässigt flugit fram samtidigt som sporten som allt annat har fått ta omvägar runt en pandemi som vägrar släppa greppet. För ett år sedan lanserades sajten i samband med SM i Helsingborg. 14 månader senare känner vi oss redo att ta nästa steg dagen före SM 2021 — till PadelDirekt Plus!

Grundtanken med PadelDirekt Plus är att det ska fungera som en investering i vår sajt. Pengarna som kommer in via ditt abonnemang går direkt in i journalistiken för att producera mer och bättre material. På så vis kan Du ge oss möjlighet att bli ännu bättre.

Padelaffärer och pryltester exklusivt för Plus-medlemmar

Med PadelDirekt Plus kommer vi redan nu att erbjuda läsarna innehåll som vi inte kunnat erbjuda tidigare, och framöver skapar denna satsning möjligheter för oss att bli bättre på allt. Mer innehåll och ett mer kvalitativt innehåll. Vi hoppas och tror att den här satsningen ska leda till både en större bredd men samtidigt ett djup i vår bevakning av den underbara sporten padel.

Där kan vi lova dig exklusivt innehåll såsom listor, reportage, analyser och åsiktstexter signerat mig, min kollega Martin Nilsson och våra krönikörer/bloggare. Här är ett exempel på innehåll som vi kommer att ägna mer tid åt: ”Lista: Så många miljoner tjänar padeljättarna.

En särskilt Plus-nyhet som vi tror att kommer bli mycket uppskattad är att padeldirekt.se från och med i morgon erbjuder ett flöde vi kallar ”Padelaffärer” — ett flöde där alla nya svenska padel-företag och vad de ska syssla med presenteras. Ett perfekt sätt att vara uppdaterad på det allra senaste som händer i padelvärlden. 

Vi vet också den typiske padelälskaren är en prylnörd och vi har något för dig också. Under Plus kommer det i framtiden finnas mängder med artiklar med tester av de allra senaste padelprylarna.

Och har Du några önskemål om saker du är intresserad av att läsa/se – hör av dig så ska vi försöka tillmötesgå din önskan! 

Viktor Andersson, redaktör PadelDirekt.se
viktor.andersson@padeldirekt.se 

 

Den här artikeln handlar om: