PadelDirekt lanserar plus.
Foto: PadelDirekt.
Plus

Everysport Media Group introducerar PadelDirekt Plus: ”Vi kände nu att tiden var mogen”

ANNONS

Everysport Media Group fortsätter sin satsning på premiummaterial. 
Nu ger sajten PadelDirekt.se sina läsare chansen att komma ännu djupare in i den populära sporten med PadelDirekt Plus.

PadelDirekt.se såg dagens ljus under hösten 2020 och har sedan dess levererat nyheter, intervjuer, reportage och video med fokus både på inhemsk och internationell padel. Sakta men säkert har sajten vuxit och blivit den naturliga besöksplatsen för de som omfamnat den populära sporten.

Nu tar PadelDirekt.se nästa steg mot att erbjuda ännu bättre och bredare journalistik genom satsningen på en plustjänst.

— Sedan tidigare har ESMG lyckats väldigt väl med plussatsningar på sajter som bland annat som EliteProspects.com och Innebandymagazinet.se. Vi kände nu att tiden var mogen för padel-redaktionen att kunna erbjuda läsvärt premiummaterial. Den här tjänsten gör att vi på sikt kommer att kunna satsa ännu mer på kvalitetsjournalistik, säger Uffe Bodin, mediachef på ESMG.  

Utöver läsvärda reportage, nedslag och konsumentjournalistik kommer PadelDirekt.se att erbjuda sina premiumkunder uppdateringar om alla padeletableringar i Sverige.

— Både jag och Martin är mycket glada över att få inleda satsningen med PadelDirekt Plus och det kommer definitivt att ge vår sajt en större bredd. Med den här lanseringen vill vi ge er läsare något extra, något ni inte får i den vanliga nyhetsbevakningen och vi hoppas och tror att detta kommer möjliggöra en större journalistisk bredd på sajten. Till exempel genom fördjupningar, guider, listor och åsiktstexter, säger Viktor Andersson, redaktör på PadelDirekt. 


För mer information, vänligen kontakta:
Uffe Bodin, Mediachef Everysport Media Group AB (publ), 
tel: +46 70 958 32 01
Mail: uffe.bodin@esmg.se

Om Everysport Media Group
Everysport Media Group (ESMG) är en koncern inom sport. ESMG är uppdelat i två affärsområden: Everysport Media och Every Padel. Inom Everysport Media ägs och utvecklas digitala plattformar och tjänster inom sport och inom affärsområdet Every Padel bedrivs verksamhet inom den snabbväxande sporten padel. Koncernen har totalt ca 160 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget har bland annat också kontor i Norge och USA. Koncernen är noterad på Spotlight Stock Market (EVERY).

Skaffa PadelDirekt Plus här!

Den här artikeln handlar om: