Svensk Padel

GUIDE: Euro Finans Invitational Borås — här är de nya paren och grupperna

ANNONS

På lördagsmorgonen drar Euro Finans Invitationals femte deltävling i gång.
Turneringen i Borås bjuder på flera nya namn då WPT pågår samtidigt i Mexiko.

Euro Finans Invitational i Borås Arena inleds med gruppspel 09.00 på lördagen 4 december och avslutas med semifinaler och finaler söndagen 5 december. Turneringen kan streamas på Padel-Television.

Grupperna

Grupp 1, herr

Daniel Windahl/Martin Andornino

Cayetano Rocafort/Mati Diaz

John Larsson/Enzo Jensen Sirvent (15 år!)

Grupp 2

Simon Vasquez/Martin Pineiro

Pablo Figueroa/Javier Perez

Linus Frost/Pablo Cardona

Grupp 1, dam

Amanda Girdo/Nela Brito

Ajla Behram/Araceli Martinez (ersätts av Rebecca Nielsen)

Billie Gajic/Claudia Jensen

Grupp 2

Anna Åkerberg/Ari Canellas

Matilda Hamlin/Lorena Rufo

Baharak Soleymani/Claudia Fernandez

Se spelschemat här.


Pressmeddelande från EFI

Samtliga svenskar kommer till start förutom Tea Hylander som är sjuk och ersätts av Matilda Hamlin. På damsidan får vi se Lorena Rufo tillsammans med just Hamlin. Lorena är rankad 22:a i världen och en väletablerad huvudturneringsspelare trots hennes ringa ålder.

Amanda Girdo fortsätter tillsammans med Nela Brito och vid vinst kan de titulera sig Euro Finans Invitationals totala segrare. De uppvaktas av Ajla Behram och Martinez Aracelli som ligger på andra plats.

Bland herrarna får vi se Martin Andornino, Daniel Windahls argentinska partner i WPT. De tillsammans har skördat stora framgångar i pre-previa samt previa och Martin har spelat en viktig roll i att vi numera har en svensk herrspelare bland de 100 bästa i världen. Vi får se hur Daniel klarar sig utan Yanguas som är i México och spelar WPT.

John Larsson som varit långtidsskadad är tillbaka och kommer att spela med Claudia Jensens lillebror Enzo Jensen som spås en lysande framtid inom padeln. Calle Knutsson är fortsatt skadad och ersätts av hemmasonen Linus Frost som får chansen för första gången och han paras ihop med vänsterhänte Pablo Cardona 17 år.

Legenden Mati ”The Warrior” Diaz kommer till start och bildar par med Cayetano Rocafort och de får anses som favoriter till hela turneringen. Sverigeettan Simon Vasquez bildar par med Martin Sanchez Pineiro och de får anses vara de lag som kommer utmana Caye och krigaren.
 

 

Den här artikeln handlar om: