World Padel Tour

WPT byter streamingplattform

ANNONS

World Padel Tours sändningar på Youtube verkar vara ett minne blott. 
I kväll lanserade den internationella padel-organisationen en ny app där de ska sända matcher, ha intervjuer, sammanfattningar, historiska matcher och unikt innehåll. 

Nyheten lanserades på WPT:s sajt i kväll. Det som kallas OTT-tjänst, 
over-the-top mediatjänst blir WPT:s nästa steg i att kunna nå ut till fler folk.

”Framtiden är här. World Padel Tour TV, den kostnadsfria officiella streamingapplikationen för den bästa padelvärlden, är på väg att bli verklighet”, skriver de på sin hemsida. 

En sak som varit mycket eftertraktad i padelvärlden är för WPT att sända fler matcher. Så blir nu också fallet. WPT har i och med lanseringen av appen lovat att sända redan från sextondelsfinal. 

I en intervju i går med PadelDirekt sa presschefen Enrique Marques att det kommer att komma en mängd överraskningar inför nästa säsong. För den svenska publiken blir sig förvisso mycket likt, men enligt World Padel Tours egna kommuniké så blir det stream från ”fler rundor”. Återstår att se exakt vad det betyder.

— Det kommer att ge stor glädje till padelfans. Jag kan också berätta att personer kommer behöva ”subscriba” men det kommer att vara gratis, sade presschefen Enrique Marques till PadelDirekt i torsdags.

 

Den här artikeln handlar om: