Foto: Bildbyrån & Viktor Andersson — montage.
World Padel Tour

Viaplay sänder WPT två år till: ”Kul att han berättar det för er innan han berättar det för mig”

ANNONS

Den svenska publiken kommer kunna se World Padel Tour-padel på Viaplay i ytterligare två år. 
Det berättar WPT:s kommunikatör Enrique Marques i en intervju med PadelDirekt.

MALMÖ

— Viaplay kommer att sända även nästa år. Vårt kontrakt med dem sträcker sig över de två nästa säsongerna, berättar Marques. 

Peter Jihde som är tillbaka i kommentatorsstolen och på plats i Malmö Arena för att kommentera WPT-matcherna som pågår där just nu tillsammans med experten Sofia Arvidsson var ovetandes av avtalet.

— Den informationen får jag av dig i detta nu. Men vad kul att han berättar det för er innan han berättar det för mig, men förmodligen vet mina chefer om det, säger Peter Jihde till PadelDirekt. 

Samtidigt är han nöjd:

— Klokt beslut tycker jag, Viaplay satsar ju på all den bästa sporten och rent underhållningsmässigt så tycker jag att padeln kvalar in där bland Premier League, formel 1 och vintersändningar. Det gäller för oss att jobba hårt för att få den vanliga padelälskaren att förstå att det nästan är ännu roligare på tv. 

Kommenterar du till våren också?
— Det får vi se men jag gör ju jättegärna padel. Jag har förstått att det kommer vara väldigt många tävlingar nästa år, att de satsar över hela världen och det är jättekul. Jag tycker om och tror på padeln.

UPPDATERING: Senare på torsdagen gick World Padel Tour ut med flera stora streamingnyheter — läs mer här.

 


 

Den här artikeln handlar om: