Baharak Soleymani/Åsa Eriksson utslagna ur APT-semifinalen.
Foto: Viktor Andersson
APT Padel Tour

TV: Se läckra nätrullar-räddningen när svenskorna slogs ut: ”Jävligt besviken”

ANNONS

Nykomponerade veteranparet Baharak Soleymani/Åsa Eriksson Krueger tvingade fram ett tredje set i semifinalen på APT Padel Tour Kungsbacka.
Där tog det roliga slut i svenskornas första APT-tävling.
— Jag är jävligt besviken. Jag känner att vi hade kunnat spela final i morgon, säger Soleymani.

Se den läckra vinnaren i spelaren ovan.

KUNGSBACKA

6–7, 6–4, 3–6 till Spanien. Tredjeseedade spanjorerna Cristina Carrascosa och Aitana García Roman vann en mycket spännande och underhållande tillställning och är nu klara för final i Kungsbacka.

Baharak Soleymani tog på sig förlusten efter en tung inledning på tredje set. 

— Fan, det här var riktigt surt. Jag tappade skallen där, jag bränner för mycket enkla... men det är såna här matcher man behöver, jag är jätteglad över att ha varit här och spelat. Man lär sig jävligt mycket, säger Soleymani till PadelDirekt.

I avgörande set ryckte Carrascosa/Garcia snabbt till sig en 3–0-ledning som blev för svår att ta in.

— En bra match med ett sista set där det rinner i väg... jag får ta mig på det. Men hon har en fruktansvärd bajada, backhandspelaren. Helvete alltså!

Hon fortsätter:

— De vinner många poäng på att spela i mitten på oss, och där är jag och Åsa synkade i vem som ska ta den. Jag blir lite kort i lobben i bland, det är bara hem och träna... men det är första tävlingen på backhandsidan men jag tycker att det blir bättre och bättre.

Du ser att tycka det är kul där på backhandpositionen?
— Jag älskar backhandsidan. Det är kul att spela padel igen, verkligen.

Men svenskhoppet lever än — Matilda Hamlin och Ajla Behram kliver nu in på centercourten på Hede Padelcenter för att utmana förstaseedade Marta Borrero/Alba Perez om en finalplats.





Den här artikeln handlar om: