Cayetano Rocafort och Simon Vasquez besegrade enkelt Daniel Appelgren och Calle Knutsson på APT.
Foto: Viktor Andersson.
APT Padel Tour

Vasquez/Rocafort vann enkelt — tufft motstånd väntar: ”Alla svenskar, vi vill höra er skrika”

ANNONS

Cayetano Rocafort har hunnit ta två titlar på APT Padel Tour i år — Simon Vasquez gjorde sin blott andra match.
Resultatet? Storseger 6-1, 6-4 mot Daniel Appelgren och Calle Knutsson. 

KUNGSBACKA 

I februari i år, i Studio Padels Invitational i just Hede, Kungsbacka, förlorade Simon Vasquez och Cayetano Rocafort mot Jonas Björkman och Anton Brunström. Ett drygt halvår senare kör de över ett av Sveriges bästa par — Daniel Appelgren/Calle Knutsson — mycket har hänt senaste månaderna.. 

— Det kändes bra. Jag är glad att vara tillbaka på plan med Caye. Vi var riktigt taggade inför den här matchen. En viktig match och vi spelade riktigt bra, säger Simon Vasquez. 

Nu är den återförenade duon klar för kvartsfinal efter två övertygande segrar i Kungsbacka. Rocafort känner stor trygghet bredvid Vasquez.

— Jag kände mig lite kall från start men när Simon spelade så bra så kände jag att om jag bara gör mitt jobb så blir det bra och det blev det, säger Cayetano Rocafort. 

I morgon ställs de mot det tredjeseedade argentinska paret Franco Dal Bianco/Maximiliano Arce. En mycket tuff uppgift och Vasquez vet vad som krävs.

— Alla svenskar, vi behöver ert stöd. Kom gärna hit och stötta. Vi vill höra er skrika. Vi behöver er, uppmanar Simon Vasquez. 

När Cayetano Rocafort spelade APT-final i Monte Carlo med Julio Julianoti mötte de just Dal Bianco/Maximiliano Arce. 

— Två riktigt bra spelare. Det är 50/50-match och vi måste prestera på topp. Om vi har publiken med oss kommer det ge oss en extra kick, fyller Rocafort i. 

— Den som spelar bäst på de viktigaste bollarna kommer att vinna. 

Se intervjun med Rocafort/Vasquez i spelaren ovan. 

Den här artikeln handlar om: