Jesus Moya & Francisco Gil bildar nytt par.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Efter uppbrottet — de bildar nytt par på WPT: ”Jesus är spektakulär”

ANNONS
28-rankade Francisco Gil och Jesus Moya kommer att bilda nytt par på World Padel Tour efter Sardegna Open som spelas nu. 
Det avslöjar PadelDirekts systersajt Padel Alto. 

— Jesus är spektakulär, säger Francisco Gil till sajten. 

Den där stora förändringen det ryktades om i toppen av World Padel Tour blev aldrig av. I stället händer det saker längre ner på rankingen. 

Det var i går som Francisco Gil och Sergio Alba annonserade att de går skilda vägar. I dag kan Padel Alto avslöja Gils nya väg framåt. Han heter Jesus Moya, kommer precis som Gil från Spanien och är rankad som nummer 38 i världen. Därmed lämnar Moya sin nuvarande partner Eduardo Alonso. 

— Jag och Sergio har hållit ihop i tre år, vi beslutade oss för att separera eftersom relationen varit skakig, säger Gil till Padel Alto. 

Gil, som är rankad som nummer 28, är nöjd med att ha Moya som ny partner: 

— Jesus är en spektakulär person och en fantastisk spelare. Ung och explosiv, vilket jag tror är något jag saknar för tillfället, fortsätter han. 

Vilka Alba och Alonso ska spela med har ännu inte annonserats. Kanske väljer de helt sonika varandra eller så startas en dominoeffekt av parbyten. 

Francisco Gil var för bara någon vecka sedan i semifinal i Calandas Challenger tillsammans med supertalangen Javi Leal.📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: