Fernando Belasteguin kommer att vara på plats på padelmässan.
Padelmässan 2022

Snart fullsatt — så blir den historiska Padelmässan: ”Går som tåget”

ANNONS

I januari 2022 hålls Nordens första padelmässa i Scandinavian XPO:s lokaler vid Arlanda. 
Med över fyra månader kvar till evenemanget är både biljetterna till mässan och platserna för att ställa ut i princip slut.
Nästa vecka släpps listan på vilka som ställer ut.

Det var i januari som nyheten kom att Nordens första padelmässa kommer att arrangeras i januari 2022. Det är eventbolaget At Event som i samarbete med flera andra aktörer ska hålla i mässan. Upplägget har justerats några gånger och mycket jobb har lagts på att planera. 

— Det blir över 100 utställare. Det har varit stor efterfrågan, berättar mässansvarig Gabriel Börjesson för PadelDirekt. 

För den som vill ställa ut men även för den som vill uppleva mässan på plats finns fortfarande chansen. 

— Även om vi har utökat antalet monterplatser tre gånger finns det bara ett fåtal platser kvar. Just nu håller vi på att trycka in vissa utställare i samma monter för att få plats, säger Börjesson och fortsätter: 

Biljetterna för att gå på mässan går som tåget men det är inte slutsålt. 

Nästa vecka släpps listan över vilka utställare som kommer att vara på palts på mässan. 

— Det känns väldigt roligt. Det är både stora välkända företag och nystartade bolag som gemene man kanske inte känner till. Många nya idéer kommer att visas upp som jag tror kommer kunna utveckla besökarnas spel. Jag tycker att vi har hittat en bra mix med alla olika delar. Stora och små företag, de stora märkena men även hallrepresentanter, banleverantörer och rehabdelen finns representerade. 

Det blir också internationell prägel på mässan. Förutom de givna svenska och spanska varumärkena kommer det även att dyka upp tyska och norska företag. 

— Ja, det kommer att finnas mycket man inte sett. 

Många av världsspelarna ute på World Padel Tour, samt kändisar kommer också att dyka upp på mässan. Börjesson kan inte av avslöja alla som kommer men lämnar i alla fall ut ett namn: 

— Vilka spelare som kommer vara där kommer vi släppa under hösten. De stora utställarna kommer så klart att ha med sina stora namn men det dröjer innan vi vet vilka det blir. Det kommer ju också spelas en kändisturnering och redan nu är det klart att ”Gött Änna-gänget” med Glenn Hysen i spetsen kommer. De vill visa att västkusten ska slå östkusten i kändisturneringen. 

FAKTA

Detta är Padelmässan 2022

  • Var: Scandinavian XPO Arlanda
  • När: 28-30 Januari. 
  • Upplägg: Under tre dagar kommer över hundra utställare visa upp sina produkter på Nordens första padelmässa. Utöver kryddas det med både kändisar och världsspelare kommer delta i turneringar. 
  • Yta. 10 000 kvadratmeter. 
  • Kostnad: Biljetterna per dag kostar 249 kronor för vuxen och 100 kronor för ungdom upp till 15 år.

Den här artikeln handlar om: