Pablo Figueroa och Ivan Ramirez.
Foto: Bildbyrån
Svensk Padel

Euro Finans första separation — här är nya paret

ANNONS

Brasilianske Lucas Campagnolo, som i flera år varit ett aktat namn på World Padel Tour ansluter till touren och ersätter Ivan Ramírez som partner till Pablo Figueroa.

Campagnolo som till vardags bildar en giftig duo med Lucas Bergamini på World Padel Tour har i flera år varit ett välkänt namn precis utanför den absoluta eliten. Nu ansluter han till Euro Finans Invitationals tour och blir Pablo Figueroas nya partner.

Brasilianaren som är rankad 35:a i världen ersätter därmed Ivan Ramírez och planen är att han och Pablo kommer spela återstoden av tävlingarna tillsammans. 

Lucas Campagnolo.

Lucas Campagnolo. Foto: World Padel Tour


”Förändringen kommer efter att Pablo Figueroa och Ivan Ramírez båda känt att man inte riktigt hittat rätt tillsammans och när Campagnolo själv uttryckte sitt önskemål om att att vara del av touren var bytet möjligt”, skriver Euro Finans i ett pressmeddelande.

Så här gick det i senaste tävlingen i Båstad.

Deltävlingen i Lund 21–22 augusti blir nya paret Figueroa/Campagnolos första framträdande tillsammans. Biljetterna till Lund är planerade att släppas under onsdagen på eurofinansinvitational.se.📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: