Ariana Sanchez, Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez.
Foto: World Padel Tour
Svensk Padel

Svenska Every Padel knyter till sig sex (!) topp tio-spelare

ANNONS

Svenska padelaktören Every Padel knyter till sig några av världens absolut största padelstjärnor som ambassadörer — inte mindre än sex stycken topp tio-spelare har skrivit på.

Every Padel är en av de ledande aktörerna på den snabbt växande padelmarknaden och har nyligen förvärvat både Panorama Padel och Västerås Padel Arena. En global satsning har inletts för att lansera produkter och tjänster som sträcker sig bortom utbudet av hallar. Nu lanseras Every Padel Team, ett lag bestående av både världsspelare såväl som lokala ambassadörer.

Padelpionjären Andreas Ehrnvall som också är en del av Every Padel Team kommenterar samarbetet med världsstjärnorna:

— Vi är otroligt glada över att just dessa världsspelare har valt att representera Every Padel. Vi skapar nu ett lag med stark sammanhållning som både tävlar i lagets namn och hjälper till att sprida padeln globalt som sport. Det kommer ske både via event men de blir också ambassadörer för laget via sina egna och andras medier, säger Andreas Ehrnvall, Every Padel Team Manager.

Den 16-faldige världsettan och numera världsfyran, argentinaren Fernando Belasteguín, blir frontfiguren för satsningen.

— Båda jag själv och de andra spelarna är mycket glada över samarbetet med Every Padel och vi är stolta att få vara delaktiga i skapandet av Every Padel Team. Vi kommer att utöka teamet med fler exceptionella personer som också är passionerade för padeln som sport och är bra förebilder. Det här är början på något stort och globalt, säger Fernando Belasteguín.

I samband med detta lanserar Every Padel en reklamfilm som du kan se i toppen av artikeln.

EVERY PADEL TEAMS NYA AMBASSADÖRER

Fernando Belasteguín, rankad 4:a i världen på herrsidan. Tidigare sextonfaldige världsetta.
Ariana Sánchez, rankad 3:a i världen på damsidan.
Sanyo Gutiérrez, rankad 3:a i världen på herrsidan.
Paula Josemaria, rankad 5:a i världen på damsidan.
Federico Chingotto, rankad 7:a i världen på herrsidan.
Juan Tello, rankad 7:a i världen på herrsidan.
Nicole Travesia, rankad 49:a i världen på damsidan.


Om Every Padel

Every Padel (fd Klövern Padel) ägs idag av Everysport Media Group AB (publ.) tillsammans med fastighetsbolaget Klövern. I Sverige driver bolaget en rad padelanläggningar och intäkter utgörs primärt av bokade tider, events, försäljning av padelbanor, sponsring och försäljning av utrustning. Nyligen lanserades en tillväxtstrategi inkluderat en internationell expansionsplan, en digital strategi samt skapandet av Every Padel Community vilket innefattar ett team av några av världens bästa spelare, en föreningsplan, samt en satsning på utbildning av unga padelspelare.

Om Every Padel Team
Every Padel Team är ett ambassadörsprogram för att främja padelns utveckling nationellt och internationellt. Teamet kommer att utökas allt eftersom med fler ambassadörer.

Den här artikeln handlar om: