Foto: Every Padel
Svensk Padel

Every Padels tunga satsning fortsätter — köper upp ytterligare hall

ANNONS

Förra veckan köpte Every Padel upp Padel Panorama.
Nu meddelar 
Everysport Media Group ytterligare ett köp från dotterbolaget Every Padel: bolaget köper upp Västerås Padel Arena, VPA, för sju miljoner kronor. 

Förvärvet av VPA är i linje med bolagets strategi att växa både organiskt och genom förvärv samt erbjuda premium-anläggningar kring padel. En global satsning har även inletts för att lansera produkter och tjänster som sträcker sig bortom utbudet av hallar, skriver Every Padel i ett pressmeddelande. 

— Every Padels koncept är unikt och passar perfekt ihop med det vi byggt upp för Västerås Padel Arena. Våra besökare är mycket lojala och jag ser fram emot att få presentera fler nyheter för dem under Every Padels flagg. Det ska även bli mycket spännande att få vara med på bolagets fortsatta resa mot att bli en ledande padelaktör både nationellt och internationellt, säger Västerås Padel Arenas grundare Marc Sätre.

Västerås Padel Arena rymmer sex padelbanor och en minibana.

— Anläggningen håller mycket hög nivå och jag är imponerad av VPA:s team och dess operativa chef Marc Sätre som blir en del av vår fortsatta tillväxtresa. Inom kort öppnar ytterligare en Every Padel-anläggning i Västerås och vi ser stora synergier mellan verksamheterna och möjligheten att skapa ett helhetserbjudande för våra kunder både offline och online, säger Every Padels styrelseordförande och ESMG:s vd Hannes Andersson.


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: