Simon Vasquez och Johan Bergeron.
Foto: Privat
World Padel Tour

Vasquez/Bergeron enkelt vidare: ”Måste ladda om nu”

ANNONS

Simon Vasquez och Johan Bergeron är precis som Daniel Windahl och Calle Knutsson vidare till den andra omgången av Pre Previa (förkvalet) av Marbellas WPT-master. 

Vasquez/Bergeron vann relativt enkelt med 6-3, 6-4 mot Sergio Borrero och Hugo Garcia Martinez. 

Den svensk-franska duon bröt fram till 3-2 i andra set. Vid ställningen 4-3 låg paret under med 0-30 men en stark vändning där Bergeron avgjorde med en mäktig vibora fram till 5-3 stängde definitivt matchen. 

Vasquez, som så sent som i går spelare FIP Gold i Stockholm och under dagen tog sig till Marbella, stod för två mäktiga smashar i det avslutande gamet och duon hotadels aldrig. 

”Det var tufft, det var inte enkelt, jag kände i kroppen att jag var rätt trött i dag. Men det är bara att förbereda sig bra mentalt och bygga upp suget och hungern inom sig. Jag tycker jag spelade en okej match, det var en sån dag där det kändes att jag inte spelade så bra men egentligen så gjorde jag det. Kroppen kändes också okej det är mer mentalt jag måste ladda om till nästa match”, säger Simon Vasquez i ett röstmeddelande. 

Vasquez/Bergerons utomhusmatch skulle ha börjat redan klockan 12 men sköts fram och flyttades in på grund av ett regnoväder. Motstånd för nästa match är inte klart men preliminärt spelar de klockan 19.00. 


Daniel Windahl och Calle Knutsson gjorde processen kort med det unga spanska paret Pablo Tejero Delgado/Sergio Gonzalez Martinez.
6-2, 6-2 slutade det i utomhusspelet i Marbella Masters första Pre Previa-omgång (förkval). 

”Det kändes bra. Höll det stabilt i många lägen. Laddar om inför skandinaviskt möte med Sjövall och Munoz. Höften känns bättre”, skriver Daniel Windahl i ett sms till PadelDirekt.

”Det kändes stabilt och vi spelade jämnt och försökte vänja oss vid utomhusspelet. Vi är taggade på att gå på igen klockan 18”, säger Calle Knutsson i ett röstmeddelande. 

I sin första match på WPT, i par med den tidigare topp 30-spelaren Jordi Munoz, vann alltså Max Sjövall över Alejandro Moya Rodriguez/Fransico Gualda med 6-3, 5-7, 7-5. Därmed väntar nordiskt möte 18.00.

Texten uppdateras löpande med resultat.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: