Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Bela till PadelDirekt om skadebeskedet: ”Tråkigt, vi har momentum nu”

ANNONS

Den vadskada som fick Fernando Belasteguin att kasta in handduken under helgens WPT-semifinal i Santander mot Javi Rico och Jeronimo Gonzalez är så pass allvarlig att legendaren tvingas vila de två kommande turneringarna. 

”Det är den vänstra vaden. Nu ska vi rehaba den bra. Det är tråkigt eftersom vi verkligen har momentum nu. Men jag vill att det läker sig bra eftersom jag trots 42 års ålder fortfarande känner att jag kan vinna turneringar med Sanyo (Gutierrez). Jag kommer att jobba varje dag för att bli bra”, skriver Fernando Belasteguin i ett sms till PadelDirekt.

Turneringarna han missar är Marbella och Valladolids Mastersturneringar. 

World Padel Tours officiella Twitterkanal har skickat en hälsning till den skadade stjärnan:

”På grund av en muskelskada kommer Fernando Belasteguin att missa de två kommande turneringarna. All styrka till dig Bela”. 

”Bela” har haft problem med vaden tidigare under säsongen och under turneringen i Vigo som han och hans partner Sanyo Gutierrez sedan vann tvingades han spela med vaden lindad. Stjärnduon var två veckor senare på väg mot en ny final, men i semin i Santander i lördags tvingades Bela alltså utgå skadad och lämna WO.
📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: