På bilden: Johan Brunström och Viktor Stjern.
Foto: Filip Isacsson.
Svenska Landslaget

Glädjebesked från skadade stjärnorna: ”Bra till EM”

ANNONS

Ingen anledning till oro. Både Johan Brunström och Viktor Stjern kunde i går lämna positiva besked kring sina skador. 
EM ska inte vara i fara för någon av de två landslagsspelarna.

Det är fullt realistiskt att jag ska hinna bli bra till EM”, skriver Johan Brunström i ett sms till PadelDirekt. 

Det rynkades nog en och annan panna hos padelfans runtom i Sverige i helgen. Till att börja med visade det sig Viktor Stjern inte skulle komma till start i helgens Swedish Padel Tour-tävling i Haninge. Hans höft har krånglat till och från under säsongen, vilket Padelfeber var först med att rapportera om, och Stjern ville helt inte riskerna något. 

”Jag ser ingen risk att missa EM. Är igång och tränar nu, men ville ej riskera något med 4 matcher på 2 dagar”, skriver Viktor Stjern i ett sms till PadelDirekt. 

Med i helgen var däremot Johan Brunström. Succémannen från SPT i Mölndal som tagits ut till EM för första gången. Men ”Bruno” har varit skadedrabbad och missade till exempel Nybros SPT. I helgen small det till igen i matchen mot André Schlyter och Christoffer Persson och Brunström i par med Anton Andersson tvingades lämna turneringen. 

Denna gången är det höger vad som spökar för "Bruno” men efter ultraljuds-koll under måndagen kan också han lämna ett positivt besked. 

”De kunde se en muskelskada och en blödning i muskeln men blödningen hade avstannat och de såg inte att muskeln hade gått av så nu är det fullt realistiskt att jag ska hinna bli bra till EM så länge jag inte får några bakslag i rehaben när jag går på padeln igen”, skriver Brunström i ett sms till PadelDirekt.  📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: