Notification
Foto: Montage

Lyckade första WPT-tävlingar för Hajper — satsar hårdare: ”Vi är all in”


I dag kliver världsstjärnorna in i kvartsfinalerna på årets fjärde WPT-deltävling.
Detsamma gör spelbolaget Hajper som är riktigt nöjda med sin första vår i padelvärlden.
— Vi älskar att vara med i padelcommunityn, det finns en sån jäkla energi, säger Nicklas Antonsson, varumärkeschef på Hajper.

Hajper gjorde sin debut på World Padel Tour när man erbjöd sina allra första padelodds under årets första World Padel Tour-turnering i Madrid i april. Sedan dess fortsätter nya padelentusiaster hitta till Hajpers WPT-odds inför varje nya tävling. 

— Jättekul att så många är intresserade. Det har varit bra tryck med nya kunder, som först upptäckt sporten, och sen upptäckt att vi har odds, säger Nicklas Antonsson, varumärkeschef på Hajper.

Han är glad och stolt över att vara en del av det han benämner som ”padelcommunityn”.

— Alltså vilka jäkla grabbar och tjejer det är som driver på padeln, energin är helt otrolig. Det passar oss väldigt bra, vi älskar energin vi får tillbaka av att engagera oss. Det låter kanske klyschigt men det är verkligen fantastiskt, Hajper älskar att vara en del av den energirika padelcommunityn. 

Nu är WPT 4 framme i kvartsfinal i spanska Santander och på mindre än två månader har många användare hunnit kontakta Hajper med feedback.

— Det är jättebra att folk kontaktar oss och ber om att vi ska göra vissa saker ännu bättre. Vi uppskattar all feedback och tar till oss så mycket vi kan i alla våra kanaler. Verkligen kul att så många är engagerade i både betting och utveckling av tjänsten, säger Antonsson.

Vi kan även vänta oss att feedbacken bidrar till att Hajpers WPT-tjänst kommer att utvecklas.

— Vi är all in på den här satsningen. Så snabbt som möjligt vill vi att vår padelprodukt ska kunna jämföras med vår tennisprodukt. Vi vill erbjuda odds på fler matcher, spelkombinationer, liveodds och att kunden ska kunna spela för större summor. Ju fler som spelar desto snabbare kommer tjänsten att utvecklas, kan man säga.

Du har tidigare varit tydlig med att SPT är för oproffesionell för att erbjuda odds på. Står ni fast vid det?
— Ja, vi håller fast vid att det är den här nivån som är rimlig, det är en bra risknivå. Prispengarna är tillräckligt höga på WPT, tycker vi, medan SPT har en bra bit kvar. Ska vi i framtiden lägga till SPT hos oss blir det under superkontrollerade former, men det är inte på radarn.

Spelbolaget Hajper syns allt oftare i olika padelsammanhang och hoppas hitta fler samarbeten som ger sporten ännu bättre förutsättningar att växa.

— Vi vill fortsätta investera och hjälpa olika padelaktörer och spelare. Klart att det är viktigt för oss att synas också. Vi känner att vi passar perfekt in i padeln och letar hela tiden efter nya möjligheter att synas.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram