Notification
Foto: ESMG Studio

PadelDirekt möter Playtomic — här är de hetaste padeltrenderna

Tillsammans med padelappen Playtomic spanar vi in en de hetaste trenderna inom padeln, både i Sverige och resten av världen.
Medverkar gör bland andra Playtomics vd Pablo Carro.

— Playtomic lanserades i Sverige för drygt två år sedan och vi är jätteglada att kunna berättar mer om den globala rapport som vi genererar till alla våra partners, säger Carro i studioprogrammet ”PadelDirekt möter”.

Playtomic har tagit fram en omfattande trendrapport som ska bidra till viktiga insikter för alla deras anslutna padelcenters och samarbetspartners. Appen finns nu i 25 länder och satsar hårt på att bli det givna valet för padelanläggningar runtom i hela världen.

— Med vår erfarenhet och vision tror jag att vi kan addera värde till alla verksamheter som vill samarbete med oss. Jag tror att det blir superbra och superproduktivt för alla involverade, säger Playtomics vd.

Deltar i premiärprogrammet ”PadelDirekt möter” gör även Playtomics Victoria Pahlett som är chef över Norden, USA och Storbritannien samt Helsingborg Padels Daniel Hansson. Pahlett går igenom delar av den stora trendrapporten som är framtagen till Playtomic-partners.

Två av ämnena som lyfts i studion

  • Snabbast växande marknaderna. ”Sverige fortsätter att toppa”
  • Hur kommer det sig att den svenska marknaden står sig så stark? 

Besök hemsidan playtomic.io och Ladda ner appen här.

LÄSTIPS: Möt Playtomics Victoria Pahlett i en stor intervju