Nya padelbanorna i Stockholm.
Foto: Rocket Padel
Nya padelbanor

Rocket Padel öppnar flytande padelbanor mitt i Stockholm

ANNONS

Padel i Gamla stan i Stockholm?
Ja, det blir verklighet inom kort.
I början av juni öppnar Rocket Padel, i samarbete med Stockholm Sea Padel, en flytande padelanläggning i centrala Stockholm.  

Tack vare ett samarbete med Stockholms hamnar kommer Rocket Padel — tillsammans med huvudsponsorn Matchi — under sommaren att kunna erbjuda stockholmare och turister en helt unik padelupplevelse på tre av stadens mest ikoniska platser: Skeppsbron, Strandvägen och Norr Mälarstrand.

Två banor har byggts på en flytande plattform som kommer att flyttas runt i huvudstaden.
 
— En av de största drivkrafterna bakom padel är den sociala aspekten — och här tror jag att vi kan tillföra en ny nivå. Vi bygger banorna med ambitionen att ge besökarna en unik och spektakulär upplevelse, men utan att tumma på spelupplevelsen, säger Sebastian Gordon, vd på Rocket Padel till PadelDirekt.
 
I juni slås banorna upp vid Skeppsbron, sedan flyter de vidare till Strandvägen i juli för att slutligen lägga ankar vid Norr Mälarstrand under augusti.

— Jag vill lyfta fram våra samarbetspartners stiftelsen Right To Play och huvudsponsorn Matchi. Utan dessa hade projektet inte varit möjligt, säger Sebastian Gordon.

Anläggningen går under namnet "Rocket Padel City x Matchi" och bokas på matchi.se. Mer info kommer inom kort, lovar Sebastian Gordon. 

📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: