Genrebild.
Foto: Bildbyrån
Nya padelbanor

Ny padelhall i två våningar: ”Ska kunna köra after work-padel”

ANNONS

Nya Vista Padel siktar högt för att mätta det i princip omättliga padelsuget.
Den nybyggda hallen i Huddinge kommer utöver padel på två plan lägga stor vikt vid det sociala hänget. 

— Det blir sju banor och ambitionen är att kunna erbjuda vin och öl i bistron, säger Magnus Limås, kommunikationsansvarig.

Bygget av hallen på Novavägen i Huddinge börjar inom kort och planen är att portarna ska slå upp under första kvartalet 2022. Vista Padel kom in som hyresgäst i ett tidigt skede vilket gjorde att de kunde vara med och forma ytorna för att på bästa sätt passa deras målbild, “Ditt nya hem, för både padel och häng”.

Det som inte gick att påverka var arean på betongplattan, men däremot insåg man att det gick att bygga på höjden. Hallen kommer innehålla padel på två plan och väl tilltagna sociala ytor. Takhöjd är alltid på tapeten när det gäller padel och trots att hallen är på två plan ligger takhöjden för spel på mellan 8-10 meter. Byggnaden i sig mäter nästan 19 meter över marken och kommer förhoppningsvis bli något av ett landmärke för Huddingeborna, och övriga stockholmare som vill hitta till hallen.

— Så fort en padelvänlig lokal blir ledig är konkurrensen stenhård och vi är minst sagt inte ensamma om att vilja öppna padelhallar. Att hitta en lokal som uppfyller de krav vi har för både kvalitativt spel och sociala ytor är något vi jobbat hårt med och processen har varit lång. Det är extremt kul att vi äntligen landat alla detaljer och att en helt ny padelhall kommer byggas i Huddinge, säger Magnus Limås, kommunikationsansvarig på Vista Padel.

Vista Padel har en tydlig vision och planerar för fler etableringar av både mindre och större hallar. För hallen i Huddinge har man uttalat att man vill vara spelarnas ”nya hem för både padel och häng”. 

— För oss är det ganska enkelt, vi vill ge padelsverige det vi tycker saknas på många hallar idag. Utöver det som krävs för bra spel vill vi också vara stället man vill stanna kvar på efter matchen. Med ett ständigt flöde av nya padelhallar vill vi bli det alternativ du i första hand vill spela på. Vi är övertygade om att läget med direkt närhet till bostadsområden kommer göra hallen till en naturlig mötesplats, säger Magnus Limås.

På Vista Padel ska besökare kunna äta och köra after work-padel med vänner och kollegor. Att jobba hemifrån har blivit det nya normala och Vista Padel kommer erbjuda ett alternativ till hemmakontoret där det med enkelhet går att få in friskvårdspasset i samband med lunchen. 



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: