PadelDirekt på plats på SPT 3
Klipp från Padel-Television
Swedish Padel Tour

Se Anton Anderssons galna bakom-ryggen-utanför-buren-slag

ANNONS
SPT 3 inleddes med en oerhört underhållande tillställning på herrsidan — ett prestigemöte där Johan Brunström/Anton Andersson vände 0–1 till seger över Pierre Bonfré/Viktor Stjern.
— Det känns bra, alltid kul att vinna, säger Anton Andersson till Padel-Television.

Se Anderssons otroliga bakom-ryggen-utanför-buren-slag i spelaren ovan.

3–6, 6–4, 6–4 skrevs slutresultatet till i helgens första gruppspelsmatch för de båda paren. En drabbning som pågick i drygt 100 minuter och bjöd på mängder av vackra slag och bolldueller.

Viktor Stjern och Pierre Bonfré var en aning favorittippade och övertygade i första set. Det var redan från första serve två extremt högljudda och intensiva lag som ljublade högt och svor ännu högre när fantastiska prestationer varvades med enkla misstag emellanåt.

— I början fick vi inte ut smashar och så, men det kändes som att det kunde vända när som helst. Sen fick vi ju till ett tidigt break i andra, säger Brunström i Padel-Televisions direktsändning.

När Johan Brunström och Anton Andersson kvitterat till 1–1 i set blev den ständigt hetlevrade Viktor Stjern så arg att han slog bollen tvärs över hela anläggningen samtidigt som han skrek ut sin ilska. För det belönades han med gult kort.

Nu väntar en tidig ”gruppfinal” mot Cayetano Rocafort/Simon Vasquez, som krossade André Schlyter/Christoffer Persson i sin första match.

— Det stora problemet nu är att vi måsta hinna ladda om till en ny match om två timmar, säger Anton Andersson till Padel-Television.

TV: Matchens bästa boll

Den här artikeln handlar om: