Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Efter helgens ”skämmiga” break up — här är stjärnans nya partner

ANNONS
Utöver själva spelet var helgens World Padel Tour-snackis definitivt att Maxi Sanchez och Adrian Allemandi gick skilda vägar efter endast en turnering tillsammans. 

Något Allemandi var uppenbart både irriterad och överraskad av. Så här skrev han på Instagram.

”Jag är lika förvånad som du som läser detta. Maxi och jag slutar att spela tillsammans efter att han fattat detta beslut. Det blev bara en turnering på hög nivå tillsammans där våra motståndare var överlägsna. Jag ber om ursäkt till mina sponsorer och de människor som stöder mig för denna skamliga situation”, skrev Allemandi

Paret åkte ut redan i åttondelsfinalen mot succéparet Miguel Yanguas och Ivan Ramirez. 

Maxi Sanchez kommenterade aldrig beslutet under helgen men i dag skrev han på Twitter att han redan gjort klart med en ny partner — den 29:e-rankade Luciano Capra

Många vet det redan, jag och Luciano Capra kommer att spela tillsammans. Det är dags att börja förbereda sig för nästa turnering. Vi ses i Alicante”, skriver Sanchez. 

Capra är precis som Sanchez född i Argentina och bor, precis som Sanchez, i Madrid. 

Beslutet gör att Capras numera ex-partner, Pablo Lijo, nu också står utan partner. Så här kommenterade han det på Instagram. 

En enda turnering, en enda match i första omgången, så jag har bara ett foto tillsammans att lägga upp. Lucho och jag kommer inte att fortsätta spela tillsammans. Vanligtvis är det mycket partnerrörelse på sommaren, men på grund av covid-19, valde vi att göra det när det är lite mindre trångt. Lycka till”, skriver Lijo skämtsamt på Instagram. 

Den stora frågan nu är om Lijo och Allemandi nu väljer den enkla vägen — att bilda par tillsammans — eller om detta nu startat en klassisk partnerkarusell med nya potentiella duos. 

PadelDirekt har sökt ”Tito” Allemandi som svarat att han eventuellt kommer att kommentera Sanchezs beslut senare i veckan. 
PadelDirekt söker också Maxi Sanchez. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: