Foto: PadelDirekt
Swedish Padel Tour

Klart: SPT 3 spelas på västkusten

ANNONS

Den tredje deltävlingen av Swedish Padel Tour kommer att spelas i nyöppnade Every Padel i Mölndal, Göteborg den 1–2 maj.

Det skriver Svenska Padelförbundet i ett pressmeddelande.

Every Padel — tidigare Klövern Padel — i Åbymässan i Göteborg är Sveriges största padelcenter och erbjuder två centercourts med läktare. Anläggningen har byggts under vintern och PadelDirekt fick en rundvisning i februari.

Tävlingen är den tredje på Swedish Padel Tour 2021. I årets SPT-race finns bland annat wildcard till Sveriges WPT-deltävling Malmö Padel Open (i november) i potten.

Svenska Padelförbundet presenterar spelort för årets deltävlingar på SPT löpande under säsongen. Var kommande tävlingar genomförs är alltså inte officiellt.

Deltävlingen streamas av Padel-Television som är Svenska Padelförbundets partner när det gäller streamingen av förbundets tävlingar.

SPT-titelförsvarare efter den andra deltävlingen i Nybro i mars är Sofia Arvidsson/Baharak Soleymani, samt Calle Knutsson/Daniel Windahl. I Mölndal 1–2 maj kan Arvidsson/Soleymani bygga vidare på sin förlustfria SPT-säsong medan Knutsson/Windahl går för att försvara sin allra första titel, som bärgades i Nybro i mars.


TV: PadelDirekt besöker jättebygget


Den här artikeln handlar om: