Mall of Scandinavia.
Foto: Unibail-Rodamco-Westfield
Nya padelbanor

TV: Rundtur på bygget av Sveriges största padelcenter

ANNONS
Att världens största padelcenter öppnar i Mölndal kunde PadelDirekt avslöja i november.
Nu står det även klart att man öppnar första helgen i april och PadelDirekt har fått en exklusiv rundtur mitt under byggnationen.

Se reportaget i toppen av artikeln.

Hallchefen Magnus Repsgård – som själv tävlat på hög nivå i padel – tar emot oss utanför Åbymässan i Göteborg med en och en halv månad kvar till öppning av Klövern Padels skrytbygge.

— Det rullar på bra. Vi förväntas öppna 1:a april men delar av hallen kommer att vara klar innan, säger Magnus Repsgård.

Det som skulle bli världens största padelcenter med 26 banor när nyheten kom i november kommer dock att få nöja sig med att gå under benämningen ”Sveriges största”. Finländska padelspelaren och entrepenören Max Sjövall är nämligen i full färd med att bygga ut sin anläggning Padelhouse i Esbo till 27 banor. En expansion som ska vara klar i mars.

Klövern Padels Andreas Ehrnvall berättar för PadelDirekt att man framöver kompletterar med fler några banor intill Åbymässan.

— Vi bygger kanske några barnbanor och singelbanor extra här ute. Det finns plats men storleken är inte alltid det viktigaste. Det gäller att levererar en bra produkt och en fin hall och det är jag övertygad om att vi kommer att göra, konstaterar Magnus Repsgård som även säger att antalet banor inne i mässhallen stannar på 25 stycken.

Anläggningen i Åbymässan blir sannerligen något utöver det vanliga: Två centercourts med läktare för 400 personer, kontorsyta i mitten av den gigantiska lokalen och bastu med utsikt över banorna är några av funktionerna som sticker ut bland andra nya padelcenter.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Du kanske även vill läsa:
Här är städerna som Klövern vill etablera padelcenter i
Här är städerna som Klövern vill etablera padelcenter i
Den här artikeln handlar om: