Peter Areskog, VD Areco, Percy Nilsson, Malmö Arena och Nicklas Persson, ordf. SPO.
Foto: SPO
World Padel Tour

Swedish Padel Open skriver miljonavtal med ny sponsor — och byter namn

ANNONS
World Padel Tour gör ett stopp i Sverige för en deltävling i Malmö Arena i november.
Nu har arrangören Swedish Padel Open skrivit ett miljonavtal med en ny partner — ett samarbete som innebär att tävlingen får nytt namn.

Areco Malmö Padel Open blir det nya namnet för WPT-turneringen i Malmö, som går av stapeln 10–14 november 2021.

— Det rör sig om sjusiffriga belopp och visar på ett långsiktigt engagemang för sporten, säger Nicklas Persson, ordförande i Swedish Padel Open, till PadelDirekt.

Areco, som verkar inom byggbranschen, har tecknat ett treårigt partnerskap med Swedish Padel Open. Avtalet sträcker sig initialt över 2023.

— Jag är oerhört glad över att kunna meddela att ett av Malmös och Sveriges mest framgångsrika företag inom sin nisch, Areco med Peter Areskog i spetsen, är ny titelpartner till turneringen i Malmö som nu i och med detta namnändras till Areco Malmö Padel Open, säger Nicklas Persson.

PadelDirekt har tidigare berättat om succén för biljettförsäljningen när World Padel Tour kommer till Malmö i höst. Sponsoravtalet med Areco ger goda förutsättningar för en årlig WPT-tävling i Malmö Arena närmaste tre åren.

— Padeln är precis som Areco ett snabbväxande fenomen och vi har tidigt identifierat kraften i padelns expansion i Sverige och Europa. Vi vill aktivt finnas på de platser där människor träffas, umgås och gör affärer. Padeln är en sådan plats, och blir ett slags katalysator för oss, säger Peter Areskog, koncernchef och ägare på Areco.

Det kommer att bli en högintensiv padelvecka i Malmö under vecka 45 med den absoluta padeleliten på plats. Utöver matcherna blir det en hel del andra arrangemang kopplat till padeln. Seminarier, Pro Am-tävlingar, Padel Clinics, padelderbyn och många olika företagsarrangemang.

— Det blir en riktig folkfest, säger Nicklas Persson till PadelDirekt.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: