Fernando Belasteguin kommer att vara på plats på padelmässan.
Padelmässan 2022

Galet intresse för padelmässan 2022 — då släpps biljetterna

ANNONS

Den historiska första padelmässan kommer hållas i januari 2022. Redan nu är den sett till utställare i princip fullsatt – bara fåtal platser finns kvar. 
På fredag 09.00 släpps biljetterna — även där är det redan högt tryck, berättar mässansvarig Gabriel Börjesson för PadelDirekt. 

För en dryg månad sedan inleddes försäljningen av montrar och utställningsplatser för den historiska första padelmässan, som går av stapeln mellan den 28-30 januari 2022 i Expo:s nybyggda lokaler ute vid Arlanda. Trots minimal marknadsföring är monterplatserna i princip slutsålda. 

— Det är fantastiskt, redan nu har vi en 80-procenting beläggning och vi räknar med över 100 utställare. Vi försöker hitta utrymme för kunna nå upp mot 200 stycken. Jag har jobbat med mässor i många år och ett sådant intresse har jag bara stött på en gång tidigare, det var när Svenska Mässan arrangerade sin första öl- och whiskeymässa. Detta tar nog alla rekord, berättar mässansvarig Gabriel Börjesson. 

Biljetterna för de personer som vill gå på mässan släpps nu på fredag och på samma sätt som det har varit högt tryck på att få ställa ut, på samma sätt verkar trycket på att besöka mässan ha varit högt, berättar Börjesson. 

— Vi får mejl och samtal dagligen från personer som undrar om och när det kommer finnas paketresor att boka. Det är väldigt många, både tjejer- och killar, som har hört av sig. 

Hela byggnaden är 10 000 kvadratmeter och ungefär 4000 kvadratmeter av dem kommer att tillhöra olika padelaktörer, att kunna ställa ut sina nyheter på. Fem banor kommer att vara igång, där tre kommer vara tävlingsbanor och två demobanor där besökarna kommer att kunna testa på utställarnas nyheter. 

”Man bör vara ute i god tid”

— Alla kommer vara där. Allt från de största världsstjärnorna till de stora utställarna och det kommer att spelas både elitpadel, kändispadel och så kommer vi att köra en juniortävling. 

Mässan kommer att pågå i tre dagar, 28-30 januari, och biljetterna per dag kommer att kosta 249 kronor för vuxen och 100 kronor för ungdom upp till 15 år. Biljetterna släpps nu på fredag och kommer att gå att köpa via padelmässans egna hemsida samt via Matchi och via Racketspecialisten. 

Det glädjer mig att både Matchi och Racketspecialisten hjälper oss med biljettförsäljningen samt att de även ger en del av biljettintäkten till Sveriges juniorverksamhet. Uppger man matchi10 alternativt racket10 i värdekodsrutan när man köper sin biljett så bidrar man genom dessa till Sveriges juniorverksamhet, berättar Börjesson och fortsätter: 

—  Men man bör vara ute i god tid, för vi tror att det kommer gå fort även om vi har plats för 20 000 besökare. 

Kommer det att finnas möjlighet att köpa en biljett för alla dagar? 
— Nej, för då skulle vi inte kunna ta in lika mycket folk. Vi vill inte blocka folk — vi vill visa upp mässan för så många som möjligt. 

Tanken är att padelmässan i framtiden ska bli ett återkommande event och kunna hållas på flera platser. 

— Inför detta har intresset varit långt över förväntan — ofta behöver man ringa utställare i ett år för att få fyllt en mässa, nu har vi jobbat i en månad med försäljningen och mässan är nära slutsåld. Så det är klart att planerna är att hitta fler nedslag framöver.

Vad känner ni inför att hålla den? 

— Det kommer vara otroligt kul, och det blir höjdpunkt i livet att få genomföra. Eftersom det är den första padelmässan i norden blir det också första gång branschen verkligen får träffas, så därigenom får man ju vara med och skriva historia.  

Simon Vasquez kommer att vara på plats på padelmässan:


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: