PadelDirekt på SPT 2
Foto: Bildbyrån & Filip Isacsson
Swedish Padel Tour

Skada inför SPT 2 — förbundskaptenen blixtinkallad

ANNONS
Johan Brunström skadade sig på fredagen inför helgens SPT i Nybro.
Ersätter gör förbundskapten Jonas Björkman.

Anton Andersson får en ny partner i årets andra Swedish Padel Tour, som drar i gång på herrsidan klockan 12.00 på lördagen.

— Bruno (Johan Brunström) skadade sig och då har Anton rätt att ta in en reserv. Så det är hans val, Jonas Björkman är den som Anton spelar mest med vid sidan av Bruno, säger Svenska Padelförbundets verksamhetschef Calle Åkesson i Padel-Televisions sändning.

Jonas Björkman utsågs i februari till svensk förbundskapten för herrarna. Han spelade även Hede Invitational tillsammans med just Johan Brunström i februari och vann då mycket överraskande över Sverigeettorna Simon Vasquez/Cayetano Rocafort.

Anton Andersson/Johan Brunström föll mot Pierre Bonfré/Viktor Stjern i matchen om tredjepriset på första SPT:n i Örebro i februari. 

Jonas Björkman själv har i intervjuer med PadelDirekt konstaterat att han vill spela på Swedish Padel Tour i år ”i mån av tid”, och tidigare tennisproffset Thomas Johansson har i en intervju med PadelDirekt öppnat för att de ska spela tillsammans på SM eller i APT Padel Tour.



Den här artikeln handlar om: