Foto: Pressbild.
Svensk Padel

Efter Wikingssons utbrott — familj lämnade bana: "Fick avsluta”

ANNONS

Mediaprofilen Fredrik Wikingssons (för?) heta padelspelande fortsätter. I han och kollegan Filip Hammars podcast framgår det att en hall i Stockholm fått in klagomejl efter att Wikingsson tappat humöret på padelbanan. 

Följetongen kring Fredrik Wikingssons ilska på padelbanan fortsätter. I förra veckans avsnitt av podcasten ”Filip och Fredriks podcast” avslöjade Filip Hammar hur hans vän och kollega Fredrik Wikingsson blivit så arg på padelbanan att han slog sönder två rackets. 

Denna veckan fortsätter detaljerna om Wikingssons numera ökända temperament på banan. Filip Hammar berättar: 

”Jag har nåtts av informationen att det nu på allvar finns officiella klagomål mot hur du beter dig i en av dessa padelhallar i Stockholm. Så är det ju och du satt i går till mig och ryckte på axlarna och liksom: `Folk får väl skylla sig själv´, för det var väl barn på en bana bredvid tydligen”. 

Wikingsson svarar: 

”Vi kan inte prata om mitt jävla paddlande... men det kom in ett mejl då tydligen från en som spelade bredvid med sina vuxna barn och då påstår han då, i ett inskickat officiellt klagomejl till hallen, att jag hade vrålat saker som var så smaklösa att han var tvungen att ta sina barn därifrån och avsluta matchen i förväg. Detta stämmer inte, det kan inte stämma”, försvarar sig Wikingsson. 

Hammar igen:

”Men det som är märkligt är att du i går ryckte på axlarna och skuldbelade honom, inte dig själv”. Kan du hantera de här sakerna — du blir inte rädd?” Vill du att den här människan ska gå ut i tidningarna och prata om vad du skriker och hur hans barn mår”, frågar sig Filip Hammar.

Återstår att se om det blir några repressalier från padelcentret för Wikingsson. 



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: