Foto: Jesper Rikardson Instagram & Padelrackets.se
Svensk Padel

Wikingssons raseri — slog sönder två (!) rackets: ”Sinnessjukt”

ANNONS

Den padelfrälste tv-programledaren Fredrik Wikingsson blev så arg på padelbanan att han slog sönder två (!) rackets mot gallret. 
— Det är ju ändå sinnessjukt, säger hans vän Filip Hammar i podcasten Filip och Fredrik. 

Mediaprofilen Fredrik Wikingsson är uttalat stort padelfan och det är ett intresse han pratat mycket om i podcasten som han har tillsammans med Filip Hammar. 

Det var där som det det kom fram att Wikingsson blivit så arg efter dåligt spel att han slagit sönder sitt racket mot gallret och skrikit rakt ut i hallen. 

Filip Hammar berättar: 

”Jag messar med vår gemensamma vän Berga, då skriver han: `Du skulle sett Fredrik i dag!´. Och jag tänker vad fan har hänt. Har han gjort succé på någon scen? Då skrev han: `Fredrik slog sönder två rackets i dag när vi spelade padel och skrek så att varenda spelare vände sig om´. Det är ju ändå sinnessjukt att bete sig på det sättet — du är också känd. Tror du att du kan komma undan med vad som helst, att folk ska tycka det är roligt med den kända människans excentriska beteende?”

Wikingsson om sin syn på situationen: 

”Det finns en inneboende paradox i att man får vredesutbrott som antyder att man är bättre än vad man är. Är man inte så bra, då har man inte riktigt rätt att få några vredesutbrott”, säger Fredrik uppenbart självkritiskt och fortsätter: 

”När det före detta tennisproffset Jonas Björkman står en bit bort och hör mig vråla och ser mig daska racket in i gallret så att det går sönder, då tänker han ju att vem tror han att han är, tror han att han är bättre än så där? Det blir ju inte bättre.”

Filip Hammar: 

”Jag messade min kompis och frågade: Tror du att det kan uppfattas som att han tar sig friheter för att han är känd och då svarar han: `Det skulle Fredrik aldrig erkänna, men visst är det så´. Det är ju inte kul att höra för dig.”

Fredrik igen:

”Vet du, i dag köpte jag ett nytt racket, så nu kommer allt att bli bra igen. Jag höll i det nya racket och tänkte allt kommer att bli bra. Detta kommer jag aldrig slå i en vägg. 3600 kronor. Det är nytt och härligt. Det kommer att vara med mig längre.” 

Han fortsätter analysera: 

”Kan det att ha att göra med att man sitter i den där studion och är filmad hela tiden, där kan man ju inte göra bort sig, det kanske är en ventil för mig. Härinne är det ingen jävel som bryr sig och gör de det så kan de dra åt helvete, låt mig göra vad jag vill.” 

Fotnot: Filip och Fredriks podcast bygger mycket på humor.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: