Notification

Drömmer du om att jobba med padel? Här är jobbet för dig!

Älskar du padel? Vill du bli en del av framgångssagan om världens ledande padelapp? Då ska du söka tjänsten som Sales Assistant på Playtomic.

Detta är en sponsrad artikel.

Nu söker Playtomic en person till en nyckelroll i det nordiska säljteamet. Som Sales Assistant arbetar du nära Playtomics kunder tillsammans med försäljningschefen för Norden, Victoria Pahlett. Du förväntas agera proaktivt, ta snabba beslut och självständigt boka in och träffa padelaktörer på deras anläggningar samt ansvara för intern och extern kommunikation. 

Du blir en central del av Playtomics långsiktiga arbete i att bygga starka relationer med befintliga kunder och även sälja in Playtomic och dess fördelar till nya kunder. I dessa arbetsuppgifter ingår att ha daglig kontakt med befintliga partners och kunder. 

Tjänsten passar perfekt dig som brinner för padel och är duktig på kundrelationer. Playtomic ser gärna att du:

  • Har minst ett års erfarenhet av försäljning och/eller kundservice
  • Har erfarenhet av att planera och arrangera kundevenemang
  • Har en kandidat inom ekonomi, pr eller kommunikation
  • Har stor vana av att arbeta digitalt och god förmåga att uttrycka dig i skrift
  • Har B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten
  • Bakgrund inom elitidrott ses som en fördel men är inget krav 

Tjänsten är platsoberoende och tillsätts omgående så tveka inte! Sök redan idag genom att skicka din ansökan till: victoriapahlett@playtomic.io

Playtomic är den kompletta appen för alla som spelar padel och alla som jobbar på en padelanläggning. Hos Playtomic bokar du padelbanor, skapar träningsmatcher som andra app-användare kan delta i eller bokar in en tränare på din favoritanläggning — för att bara nämna några av funktionerna i appen som ständigt utvecklas.