Magnus Carlberg, William Sjögren Gomez och Suzanne Karlsson.
Foto: Privat (Montage)
Svensk Padel

Padelfamiljen startar blogg på PadelDirekt — möt trion bakom

ANNONS
Det är Sveriges överlägset största padelcommunity.
Möt trion bakom Padelfamiljen — som nu startar egen blogg här på PadelDirekt.se.
— Det är en häftig grej att få vara med om, säger Magnus Carlberg.

Se hela intervjun i videospelaren ovan.

I maj 2019 kände William Sjögren Gomez att det behövdes ett lättillgängligt forum för alla som gillar padel. Nu skriver vi mars 2021 och Facebookgruppen Padelfamiljen har bara det senaste året välkomnat drygt 10 000 medlemmar. Totalt 13 400 personer är med i Sveriges största padelcommunity.

— Det känns fantastiskt kul att det växt så mycket senaste året. Det är överraskande. Men det visar att det är så mycket mer än en sport, det är en gemenskap och stämning där man hjälpa varandra och utvecklas, säger William Sjögren Gomez.

Han jobbar annars med kommunikation och marknadsföring, vilket han förstås kan dra nytta av som administratör för Padelfamiljen.

— Jobbet med Padelfamiljen är inte så långt ifrån faktiskt, konstaterar Sjögren Gomez som är en av tre admins i den snabbt växande Facebookgruppen.

Nu tar Padelfamiljen klivet in på PadelDirekt. Tillsammans med sina administratörs-kolleger Suzanne Karlsson och Magnus Carlberg får grundaren Sjögren Gomez chansen att skriva av sig.

— Det vore kul att med mig av min resa inom sporten. Sen att det händer mycket kul inom sporten och Padelfamiljen, och även frågor som det pratas om i Facebookgruppen. Så det blir aktuella ämnen jag vill ta upp också, säger Sjögren Gomez.

”Kommer nog trilla över mig”

Suzanne Karlsson jobbar som förändringsledare, med utveckling av människor och bolag i fokus. Hon engagerade sig redan 2019 i Padelfamiljen och berättar att hon lär gå mycket på dagsform och feeling när hon väljer ämne att blogga om.

— Jag vet faktiskt inte riktigt, det kommer nog trilla över mig när jag sätter mig och ska skriva. Det kommer nog bli lite blandade ämnen tror jag, men lite tankar framåt kanske. Hur ser det ut om ett år?, säger Suzanne Karlsson.

I Facebookgruppen Padelfamiljen är administratörerna aktiva och synliga varje dag. Det finns en tydlig strategi och schemaläggning för vem som ska följa flödet, och när särskilda postningar ska ske. Admin nummer tre att presentera är Magnus Carlberg och han är inspirerad på att testa en ny plattform, utanför sociala medier.

— Det är en häftig grej att få vara med om att dela med sig av sina tankar. Jag är en helt vanlig padelspelare så jag tänker dela med mig av mina tankar och vad jag tycker om sporten, säger Magnus Carlberg som till vardags ”jobbar med fastigheter som vi äger och förvaltar”.

Planen är att Suzanne, William och Magnus turas om att skriva blogginlägg med jämna mellanrum. Förhoppningsvis blir det även gästinlägg från skrivsugna Padelfamiljen-medlemmar framöver.

Möjligheterna är i det närmaste oändliga — kanske bjuds det på även på ett vlogg-inlägg på någon gång framöver?



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: