Smilla Ho under SM (genrebild) / nya anläggningen i Kungälv.
Foto: BIldbyrån / Instagram
Nya padelbanor

Ett av Sveriges största padelcenter har öppnat

ANNONS
På lördagen blir det padelfest i Kungälv på västkusten.
Det är nämligen premiärdag för Padel Of Swedens nya jätteanläggning.

17 dubbelbanor plus fyra singelbanor. Lilla Kungälv med 22 000 invånare – men bara drygt 20 minuter med bil från Göteborg – får ett rykande färskt jättecenter i en tid där efterfrågan är enorm.

Takhöjden i Padel Of Swedens hittills största satsning är nio meter. Aktören finns sedan tidigare i Eslöv, Trelleborg, Staffanstorp och Ystad.

Den nybyggda hallen mäter inte mindre än 6100 kvadratmeter och erbjuder en stor lounge, centercourt med kamera och goda möjligheter att värma upp.

Sedan ett par veckor tillbaka finns ytterligare ett nytt stort padelcenter i Kungälv, då PDL öppnade portarna till åtta dubbelbanor och en singelbana.

—  Redan igår på öppningsdagen var det fullt ös. Vi var i princip fullbokade fram till 22 vilket förstås är jätteroligt, säger hallchefen Sandra Hjelmstierna på PDL Kungälv till Kungälvsposten.

Nybyggar-tempot i padel-Sverige är högre än någonsin och kurvan pekar allt brantare uppåt. I februari öppnar bland annat storsatsande Klövern Padel 13 banor vid Arlanda Flygplats.


Den här artikeln handlar om: