Jonas Lundén och Jan Apéll.
Foto: Bildbyrån / Instagram
Svensk Padel

Ex-fotbollsproffs och ex-tennisstjärna lanserar nytt padelkoncept

ANNONS

Tidigare tennisstjärnan Jan Apéll och ex-fotbollsproffset Jonas Lundén tar padel och nätverkande till nästa nivå med ett nytänkande koncept.
— Det har varit ett jäkla positivt gensvar. Det ser ut att bli kö till våra abonnemang, säger Jonas Lundén till PadelDirekt.

Han har spelat i fotbollsallsvenskan i 13 år i IFK Göteborg, Gais och Elfsborg och hunnit vara klubb- och sportchef i Gais i fyra år. Nu driver Jonas Lundén ett affärsnätverket Impulse som enligt deras hemsida är "Göteborgs bästa och mest exklusiva."

Nu ska nätverkandet mixas med padelspelande.

— Man har läst ena artikeln efter den andra där det ska öppnas nya, jättestora anläggningar med många banor. Vi vill inte ha det så, utan kommer i stället ha två banor där vi erbjuder exklusiva företagsabonnemang och privata abonnemang, berättar Jonas Lundén för PadelDirekt.

Så alla som vill spela hos er behöver ha en stående tid?
— För de som vill komma hit och spela en timme och nätverka kommer det vara så. Men vi kommer även att hålla tre kvällar i veckan öppna för att man ska kunna boka hela anläggningen för egna event under en helkväll. För AW:s eller stora kompisgäng, till exempel. Man ska kunna hyra in kock eller en DJ och hänga här hela kvällen.

Ex-fotbollsproffset är exalterad över intresset för affärsnätverkets nya padelkoncept. Planen är att öppna i mitten av januari och när PadelDirekt når Jonas Lundén i juletider är lounge och övriga ytor ännu inte färdigställda.

— Det är väldigt roligt, vi har fått väldigt många förfrågningar på bara någon dag. Många vill komma och titta. Vi försöker låta så många som möjligt komma och spela under mellandagarna. Banorna är klara men i övrigt är det full fart med att få allt på plats.

Hyllar kollegan: ”Överjävligt bra”

Impulse Club hyr in sig i lokaler på Importgatan på Hisingen, bara några stenkast från flera andra padelcenter. 

— Men vi kommer som sagt vara något annat än en vanlig padelhall, så vi konkurrerar inte riktigt. Intresset har varit extremt, det har varit ett jäkla positivt gensvar sedan vi släppte nyheten. Det ser ut att bli kö till våra abonnemang.

Vad har Jan Apéll (vann Davis Cup med Jonas Björkman och nio ATP-titlar i dubbel, bland annat) för roll?
— Jan är delägare och kommer att vara tränare på Impulse. Han är överjävligt bra på padel… Vi kompletterar varandra bra, jag fokuserar mer på våra partners och medlemmar, säger Jonas Lundén.

Jag gissar att du också spelar, hur bra är du?
— Jag är väl medel nånstans. Jag spelar nog två, tre gånger i veckan. Jag är inte som många av företagarna här i stan som spelar två, tre gånger om dagen, säger den 40-årige Borlängesonen och skrattar.

— Folk är inte kloka nu i permitteringstider. Jag förstår inte hur de ska klara av att komma tillbaka till verkligheten efter corona, fortsätter den tidigare högerbacken halvt på skämt, halvt på allvar.

Du kanske även vill läsa:
Här har Totti gjort en Zlatan — byggt padelbanor i stort sportcenter
Här har Totti gjort en Zlatan — byggt padelbanor i stort sportcenter
Den här artikeln handlar om: