PadelDirekt kan avslöja att Gemma Triay och Alejandra Salazar kommer att bli ett par.
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Klart: Monsterparet bildas — Triay med Salazar

ANNONS

PadelDirekt kunde avslöja det för en dryg månad sedan. Och nu är det också klart. 
Världens bästa damspelare 2020, Gemma Triay, kommer nästa säsong att bilda ett sylvasst par med den tidigare världsettan Alejandra Salazar. 

”Hon är en förebild inom padeln, en spelare som förespråkar glädje, som har kraften hos en världsetta, en taktisk och smart spelare som karaktäriseras av att ha en både modig och dödlig forehand. Hennes namn är Alejandra Salazar”, skriver Gemma Triay på sina sociala kanaler. 

Både Triay och Salazar anses ha varit det starkaste kortet i sina respektive par i år. Triay med Lucia Sainz och Salazar med Ariana Sanchez. På pappret bildar de världens bästa par. 

”Jag påbörjar det här projektet med stor entusiasm och jag är säker på att vi fullt ut kommer att njuta av den här resan tillsammans. Jag kommer att jobba väldigt hårt för att kunna hänga med världens bästa”, skriver i sin tur Alejandra Salazar på sina sociala kanaler. 

Tillsammans med Lucia Sainz vann Gemma Triay årets fyra sista tävlingar, inklusive Masters-finalen på Menorca, och de två slutade som solklara ettor när säsongen summerades. 

”Jag är lycklig och exalterad över att ha henne vid min sida på banan. Skratt, och stoj men framförallt hårt jobb väntar för att vi ska kunna uppnå våra mål”, fortsätter Triay. 

Salazar avslutar:

”Vi hoppas vi kan bringa glädje till er och så ses vi på banan om några dagar”.

Den här artikeln handlar om: