Officiellt att Alejandra Salazar och Ariana Sanchez splittras.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Bekräftat: Salazar/Sanchez splittras: ”Du kommer alltid ha din storasyster”

ANNONS

Som PadelDirekt redan skrivit och som det pratats ett tag om kommer Alejandra Salazar och Ariana Sanchez att splittras. 
Nu är det också officiellt. Det bekräftar de båda på sina sociala kanaler. 

”Det har varit två år av värdefulla stunder, både på och av banan, som jag kommer att behålla i min ryggsäck”, skriver Alejandra Salazar på sina sociala medier. 

”Jag kommer att sakna dig och hela teamet och även om vi kommer att vara rivaler så kommer lag ”AS” alltid att finnas närvarande”, skriver Ariana Sanchez.

Paret slutade tvåa på rankingen i år bakom suveräna ettorna Gemma Triay och Lucia Sainz. De vann tre turneringar tillsammans i år — i Menorca, i Valencia och så Estrella Damm Open i Madrid.

 

”Vi har åstadkommit enormt mycket, växt, tagit många segrar och flera titlar men det verkligt stora vi åstadkommit är den speciella kemin. Så fin och samtidigt så komplicerad att det tagit fram det bästa ur oss. Jag är väldigt nöjd och glad med vår tid tillsammans. På banan kommer vi att stå på motsatt sida men utanför kommer du alltid att ha din storasyster”, fortsätter Salazar. 

”Tack så mycket till er alla som stöttat oss hela tiden. Det har varit fint att få så mycket kärlek”, fortsätter Sanchez. ’

Alejandra Salazar kommer nästa säsong att spela med Gemma Triay och Ari Sanchez kommer nästa säsong att spela med Paula Josemaria. 


Den här artikeln handlar om: