Ariana Sanchez.
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Världstrean har gjort sitt val – skilsmässa direkt för unga succéduon

ANNONS

Efter söndagens avslöjande av PadelDirekt står det klart att det blir ännu ett nytt dampar som kommer att slåss om World Padel Tour-titlar nästa år.
Ariana Sanchez kliver in som partner till Paula Josemaria – som alltså dumpar Bea Gonzalez trots helgens succé.

Det är via säkra källor till PadelDirekt som det visar sig att ”Ari” Sanchez Fallada, 23, och Paula Josemaria Martin, 24, kommer att spela tillsammans 2021. Även sajten Padelfeber skriver om den nya duon.

Josemaria parade nyligen ihop sig med 19-åriga supertalangen Bea Gonzalez efter att de båda dumpats av Marta Marrero respektive Marta Ortega. Och det blev omgående revansch för Josemaria/Gonzalez som slog ut just ”The Martas” i WPT-semifinalen i Las Rozas i helgen – i sin första turnering tillsammans.

Men nu blir det alltså världstrean Ari Sanchez – som separerar med Alejandra Salazar – som kommer att kampera ihop med Paula Josemaria. Ett ungt par med stor potential. Men de lär också bli en av tourens minsta sett till längden: Sanchez är 165 cm lång och Josemaria 160 cm.

På söndagen kunde PadelDirekt berätta att Gemma Triay och Alejandra Salazar går samman och bildar ett av de allra bästa paren på pappret inför 2021.

Den här artikeln handlar om: