Rikard Attling och Fredrik Orstadius på plats i lokalerna.
Foto: Privat
Svensk Padel

Efter ”världens största” – blir ytterligare en hall i Mölndal

ANNONS
Blir Mölndal den padelbane-tätaste orten i världen nästa år?
Allt talar för det – efter gårdagens nyhet om att världens största padelcenter öppnar i stadsdelen Mölndal i Göteborg står det klart att ytterligare sju banor öppnar på orten innan årsskiftet.

Det är Möndalsposten som rapporterar att det nystartade företaget Forsåker Sport & Nöje skrivit hyresavtal med Ikano Bostäder för att kunna anlägga sju nya banor. 

— Det känns helt fantastiskt! Tänk dig själv att få hålla på med ditt största intresse på arbetstid, säger en glad Fredrik Orstadius som är delägare tillsammans med Rikard Attling till molndalsposten.se.

Duon kommer från restaurangbranschen och har lyckats hyra en industrilokal på 2 900 kvadratmeter för att förverkliga sin dröm. Med en tidsram på blott fem veckor siktar Orstadius och Attling på att gå från en tom lokal till att öppna för spel.

— Sedan ska vi även ta kontakt med olika föreningar och skolor, för att höra efter vilket intresse som finns för ett eventuellt ungdomssamarbete, berättar Fredrik Orstadius.

Med sina 68 000 invånare ser Mölndal ut att bli världens främsta bantätaste område. Bara de närmaste fyra månaderna ska över 30 nya banor stå klara i Mölndal, då även Klövern Padel valt att göra en storsatsning på orten.

Den här artikeln handlar om: