Simon Vasquez och Anis Don Demina.
Foto: Musikhjälpen
Svensk Padel

Utmana Don Demina och Vasquez i padel via Musikhjälpen: ”En ära”

ANNONS
I dag avslöjades vilka som programleder Sveriges Radios Musikhjälpen.
Då passade artisten Anis Don Demina och padelstjärnan Simon Vasquez på att starta en auktion där man kan buda hem en match mot duon.

Som vanligt är det kändistätt vad gäller båda programledare och auktioner. Felix Sandman och Britta Zackari gör Musikhjälp-veteranen Farah Abdi sällskap i buren i december.

Kort efter det offentliggörandet gick Anis Don Demina – känd från Melodifestivalen – och Sveriges bästa padelspelare Simon Vasquez ut med en auktion som de kallar ”Möt Anis Don Demina och Simon Vasquez i en padelmatch!”

— Iden kom från min polare Anis som ju är involverad i musiken och som även ska gästa musikhjälpen, även hosta den lite tror jag. Så det var han som kom med idén om att lotta ut en match mot honom och mig., säger Simon Vasquez till PadelDirekt.

Inget du tvekade på?
— Verkligen inte, det är ju bara bra – för en bra sak. Kan man bidra och hjälpa till så ställer man gärna upp – det gynnar alla. Kan man bidra med det lilla för ett fint ändamål så känner jag att det är mer än ära. 

”Anis är galen i padel”

Anis Don Demina är en flitig padelspelare vid sidan av sin framgångsrika Youtube-kanal och artisteri.

— Han är galen i padel. Egentligen är det padel och musik han brinner för. Han hittade padel för nåt år sedan och spelar varje dag och då tänkte han att han kan smälla ihop de båda intressena. 

Ni är bra kompisar? 
— Vi har blivit bra polare på senare tid. Vi träffades i våras första gången via Rocket Padel där vi skulle göra jobb tillsammans. Vi träffades i shoppen, klickade direkt och haft en bra relation sedan dess.

Budgivningen avslutas 20 december.

Du kanske även vill läsa:
Simon Vasquez sjuk: ”Jag har alla symptom för corona”
Simon Vasquez sjuk: ”Jag har alla symptom för corona”
Den här artikeln handlar om: