Roger Federer och Fernando Belasteguin
Foto: Bildbyrån / World Padel Tour
Internationell padel

Padelikonen: ”Tror vi får se Federer med ett padelracket”

ANNONS

Roger Federer på padelbanan med ”Belas” racket i hand?
Det är 
Fernando Belasteguins absoluta drömscenario – och om någon ska lära tennisvärldens mest eleganta superstjärna lira padel borde det väl vara historiens mest framgångsrika padelspelare.

— Det skulle vara otroligt att sätta mitt padelracket i Roger Federers hand. Det tror jag vi kommer att lyckas med någon gång. Det vore stort för vår sport, säger Fernando Belasteguin till Men's Health.

Det är i en intervju om hans nya samarbete med Wilson som padelikonen berättar att det skulle kunna bli en mäktig milstolpe att få se den forne världsettan i tennis Roger Federer i padelburen – Federer som även han är sponsrad av Wilson.

Den forne världsettan (i hela 16 år!) Fernando ”Bela” Belasteguin är för tillfället sjuk med covid-19 och berättade förra veckan för PadelDirekt att han förlorat smak och lukt.

Tråkigt för den 41-årige argentinaren då han uppenbarligen är svag för mat.

— För ett tag sedan blev jag genetiskt undersökt i laboratorium och då fick jag veta vilken typ av mat som är bra eller dålig för mig, säger han till menshealth.com och fortsätter:

— Jag skulle vilja äta pizza och grilla varje dag, men… jag har en tendens att gå upp i vikt snabbt så jag måste verkligen ta hand om mig själv.

Du kanske även vill läsa:
Belasteguin sjuk med covid-19: ”Behöver isolera mig”
Belasteguin sjuk med covid-19: ”Behöver isolera mig”
Den här artikeln handlar om: