World Padel Tour

Belasteguin till PadelDirekt: ”Jag har förlorat smak och lukt”

ANNONS

Den argentinska legendaren Fernando Belasteguin har isolerats efter att ha drabbats av covid-19. Nu öppnar han upp sig kring hur han mår och tackar för det massiva stödet på sociala medier.

— Jag har förlorat smak och lukt, men jag har inte haft någon feber eller hosta, skriver Fernando Belasteguin i ett sms till PadelDirekt.

Det var på måndagskvällen som 41-åringen meddelade att han testat positivt för coronaviruset. Han känner viss oro för övriga familjemedlemmar men är glad att alla mår bra just nu.

— Jag blir bättre för varje dag, men de första dagarna var jag rädd för hur det skulle gå för min fru, som var den första att drabbas, och mina barn. Men som tur är mår alla bra. Det gör mig lugn för min familj är mycket viktigare än jag.

När tror du att du kan vara tillbaka på padelbanan?
— Jag vet inte just nu. Jag tar det dag för dag, det viktigaste är att jag återhämtar mig bra. Det enda jag vet är att jag gör allt varje dag för att bli bättre.

"Bela" har fått ett enormt stöd på sociala medier där över 500 personer har skickat "krya på dig"-hälsningar. 

— Jag är mycket tacksam för det. Folk behandlar mig alltid väl, jag får alltid stor uppskattning och respekt, säger Belasteguin som påpekar att utöver lukt och smak är det ingen fara med honom.

— Jag mår helt okej.

Du kanske även vill läsa:
Belasteguin sjuk med covid-19: ”Behöver isolera mig”
Belasteguin sjuk med covid-19: ”Behöver isolera mig”
Ytterligare världsstjärna drabbad av coronaviruset
Ytterligare världsstjärna drabbad av coronaviruset
Den här artikeln handlar om: