Nicole Traviesa och Nelida Brito.
World Padel Tour.
World Padel Tour

Talangen med ny partner i Alicante — 20 år äldre Brito

ANNONS

Det är inte officiellt bekräftat av respektive spelare men enligt WPT:s deltagarlista till nästa turnering i Alicante, som nu är stängd för anmälan, kommer den 21-åriga talangen Nicole Traviesa att spela ihop med en ny partner — den 20 år äldre Nelida Brito. Traviesa gör det efter att ha brutit upp med Alix Collombon. Nelida Britos partner Araceli Martinez är inte registrerad till turneringen i Alicante. 

— Vi skiljs åt, tack för att du har tävlat vid min sida under dessa två år Alix Collombon. Och till min tränare Juan Alday, tack för att du har hjälpt mig att växa i sporten under dessa sex år. Det har varit en svår väg men det har varit värt det. Jag önskar er båda lycka till, skrev Nicole Traviesa i går på Instagram. 

Nästa WPT-turnering som avgörs i Alicante och börjar nu till helgen kommer att innehålla flera nya par på damsidan. Sedan tidigare har det skett flera sammanslagningar — inte minst det uppmärksammade bytet i toppen där Martita Ortega och Marta Marrero återförenats och deras respektive partners Paula Josemaria och Bea Gonzales hamnade tillsammans. 

Lite längre ner på rankingen händer det också saker. Efter två år tillsammans valde Nicole Traviesa och Alix Collombon nyligen att separera, där Collombon beskrev det som att de båda `behövde ett nytt projekt´. Collombon ska spela med Sara Ruiz i Alicante och efter att listan på registrerade spelare kommit från WPT står det nu klart att den 21-åriga talangen Traviesa kommer att spela med den 20 år äldre Nelida Brito.

Som sagt, spännande nya partnerskap att följa i Alicante där kvalet drar igång nu på söndag.  

Den här artikeln handlar om: