Marta Marrero och Martita Ortega.
Foton: World Padel Tour
World Padel Tour

Klart: Stjärnorna återförenas

ANNONS

I dag stod det klart. Dem förra världsettorna Marta Marrero och Martita Ortega återförenas efter ett drygt år med andra partners.
De båda annonserade det via sina sociala kanaler. 
Nyheten förkunnar att det blir ett direkt partnerbyte eftersom deras ex-partners Paula Josemaria och Bea Gonzalez annonserade deras ihopslag i går. 

Det kom lite som chock i fjol. Världsettorna Marta Marrero och Martita Ortega, som tillsammans hade vunnit sju titlar tillsammans, skulle separera. Där och då var minerna de emellan minst sagt spänd men ett år senare, efter skiftande resultat, har de alltså försonats och är tillbaka som par. 

”Vi är tillbaka. Och vi är ivriga på att komma tillbaka på banan, att tävla och njuta igen. Vi kommer att arbeta hårt och med stor entusiasm från och med i dag och göra allt för att uppnå vår vision”, skriver Martita Ortega på sin Instagram. 

Marrero på sina sociala kanaler: 

”Jag är glad över att informera er om att efter en tid i från varandra så kommer vi återigen att spela tillsammans”, skriver Marta Marrero. 

Dagens två tillkännagivanden pusslar därmed ihop två egentliga parbyten då Paula Josemaria och Bea Gonzalez i går bekräftade sitt ihopslag. 

”Två leenden tillsammans. Min nya partner med styrka och mod, som kommer att ge mig glädje på på banan. Vi kommer arbeta och ge allt varje dag för att bilda ett fantastiskt lag”, skrev Paula Josemaria i går.

Parens första tävling tillsammans blir i Alicantes WPT som drar igång den första 1 november. 

Den här artikeln handlar om: